ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Да кажем добра дума за пловдивските лекари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 29.03.2013Коментари (9)8297
© Plovdiv24.bg
В повечето случаи свързваме с негативни емоции посещението при лекари в пловдивски (а и не само) болници. Свикнали сме по-скоро да се оплакваме от тях. В редакцията на Plovdiv24.bg обаче пристигна писмо от читател, който изказва благодарности към лекарите от УМБАЛ "Св. Георги". Публикуваме го без редакторска намеса:

Искам да изкажа специална благодарност на персонала в отделението по оперативна гинекология в Хирургиите на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. За съжаление се наложи да се ползваме от техните умения, но за щастие всичко приключи успешно.

Междувременно съм изключително впечатлен и благодарен за професионалните грижи, които положиха по време на престоя на съпругата ми. Гордея се с тези прекрасни професионалисти. Със сигурност имаме най-добрите медици в света и ако организационното ниво в здравеопазването се изравни с нивото на професионализма на работещите, смело мога да заявя, че ще имаме най-доброто здравеопазване в света.

С уважение и признателност, Станислав Станев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това , че сме университетска болница съвсем не ни прави конкурентна ! Добрите специалисти избягаха по чужбина и частните болници . В УМБАЛ останаха хабилитираните мошенници със съмнителни професионални качества . Чувстват се уютно като прасета в кочина . Конкурират се със себе си . Разчитат преди всичко на далавера , измама , и нямат срам от нищо , възпроизвеждат фамилната си посредственост вече 3 то поколение като гризачи . Такива са повечето началници на клиники . Такива са без изключение всички досегашни директори и настоящия . Предишните бяха потомствени боклуци , пръкнали се от нищото, а Карен Джамбазов е второ поколение хабилитиран боклук ,мошенник и крадец . Целият му екип са без изключение мошенници . Какво да очакваме от тези мутренски типове , докъто не излезем на улицата или улицата не дойде със сопите в УМБАЛ , нещата ще са си все същите - акредитирана кочина , където прасетата се чувстват отлично . Предишните директори съзнаваха , че са боклуци и бързаха да крадът и да избягат, Каренчо обаче се изживява като потомствен аристократ , той като че ли не съзнава колко е гнусен , как персонала се чувстваме омерзени , и колко горчивина има в душете на честните и достойни служители !
+3
 
 
Essy, много е лъскаво в частните болници,верно е ,но на тази 5 мин.ако открият по-сериозен проблем -с едни мили и благи приказки те провождат към Умбал или държавната болница,щото видиш ли точно като твоя проблем е трябвало преди месец да започнат да лекуват такива болни,ма им попречило пролетното слънцестоене и много се извиняват.М/у другото са те сурнали по някоя кл.пътека,щото са ти записали данните,но пациентите това не го забелязват.Те помнят само лъскавия теракот и кетъринга!
+2
 
 
Ох как да кажа добра дума за който и да било в УМБАЛ "Св Георги" като в последния месец се сблъскваме няколко пъти с тях и все получаваме едно "мило" отношение ма да ти скъсат сърцето. Първо Спешен кабинет - доктора е ядосан защото е събуден - каква наглост от наша страна да имаме нужда от него, след известно време - така наречената Консервативна гинекология или онова отделение в което трябва да лежат бременни с проблеми - 35 мин никой не реагира на звънците на отделението за спешен прием накрая ни отваря сестра от Родилна зала - учудена как колегите й не отговорили до момента. Отделение наистина пълно с хлебарки и едни други индивиди от една друга махала, които по цял ден влачат чехли по етажите. Свиждане 1 път от 16 до 17 в 17 и 1мин вече си навикан, защото вратата е заключена репликата е да не си само ти в тая болница. Храна - стандартна питка за хот-дог, срязана наполовина и без нищо опакована в найлон - това е вечеря. Само за сравнение - частна АГ болница в същия ден осъществява преглед на добра апаратура и в доста по-добри битови условия в рамките на петата минута след появяването ни на вратата.
+1
 
 
Защо няма да кажа добра дума нито за пловдивските, нито за останалите български лекари? 1. Защото допуснаха политиците да ги превърнат в бакали, които вместо да лекуват - трябва да правят бакалски сметки, как да вържат бюджета, как да изсмучат повече пари от Здравната каса и т.н. 2. Защото правят компромиси с професионализма си всеки ден. В текста се говори за хирургиите на УМБАЛ. Знаете ли, че там болните не гасят лампите вечер, защото хлебарките тръгват в атака в съотношение 1 към 1000 човек/хлебарка. 3. Защото, ако са учили някога етика - отдавна са забравили какво е това. Нашите "доктори" са най-циничните и невъзпитани лекари по отношение на болните, които съм виждал. Уважението към пациента за тях е някаква непозната категория. Мога да изброявам още, но... няма смисъл - жаби се варят в студена вода, която се слага на огъня.
+5
 
 
има много добри лекари, които наистина заслужават огромни заплати, има и такива на които боя им е малко.
+3
 
 
Нека да сме повече благодарни на пловдивските лекари! Те са много добри специалисти! И нека все повече условията им за труд и заплатите им да са достойни за тях!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: