Чудо невиждано в пловдивския квартал "Кючук Париж"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:57 / 02.04.2023
35017
За доста добра новина съобщиха пловдивчани, потребители на социалните мрежи, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук групата "Забелязано в Кючука" гражданин съобщава, че кръстовището на ул. "Димитър Талев" и бул. "Александър Стамболийски" е асфалтирано.

То беше затворено за ремонт, който трябваше да отнеме около месец и да бъде пуснато на 10 март, срокът обаче за пореден път не беше спазен. По информация от ОП "Организация и контрол на транспорта" това последно затваряне трябва да продължи до 10 април. Дали този път срокът ще се спази, предстои да видим.

По думите на пловдивчанина, който е направил снимката, асфалтът е положен само на кръстовището, а всичко останало е "леш".

"Естествено, по стар български обичай, след кръстовището булевардът в посока Затвора остава затворен и разкопан... А трябваше да пуснат този участък на пети март... ", допълва той.

Според друг коментиращ проблемите в района няма да се оправят скоро:

"Забравете поне за година булеварда и в двете посоки на кръстовището. Да не кажа и две години. Два месеца борба с едно кръстовище!!! А смятайте колко още кръстовища ще се затварят по булеварда, посока Коматевския възел. Да не говорим, че лятото ще се затвори и кръстовището на "Македония/Вапцаров", което е 3 пъти по-голямо от "Талев/Стамболийски". Та, Адът тепърва предстои…"

Още един пловдивчанин споделя, че положението никак не е розово:

Кръстовището е асфалтирано и готово, но полицията не е разрешила да го пуснат. Информацията е от изпълнителите, специално пратих човек. Дано имат разумно и смислено обяснение, и не е поредното дебилско решение. Днес заредих гориво на ЕКО, бензинджията беше и касиер, и барман, и всичко. Работата им била паднала драстично, над 90% каза момчето.

Има разбира се и недоволни:

"То едно асфалтиране!!!! Понеже не можаха да направят шахтите наравно с асфалта, всичко е по-ниско и свръзката със стария асфалт е на друго ниво, така че бавничко минавайте"

Виж коментарите (2)

Още по темата (130):
27.04.2024 Сигнал: Това истина ли е?
22.04.2024 Завършват ремонт на ключово кръстовище, ама не го пускат за движение
11.04.2024 Търпението на пловдивчанин се изчерпа: Драги тарикати, разберете, че не сте нещо повече от всички останали
10.04.2024 Поредно неспазено обещание в Пловдив
02.04.2024 Заради ремонт затварят за движение ключово кръстовище в Пловдив
31.03.2024 Важно: Затварят за движение ключово кръстовище в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).