ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател се ядоса на новите пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 04.11.2022Коментари (4)12506
Сигнал, свързан с моста на Дерменката изпрати читател на Plovdiv24.bg. Ето какво е направило впечатление на човека.

"Добре де, новите "пловдивчани", научили сте се да празнувате - балончета, конфети, снимчици, публикацийки, всичко е окей. Ама да се бяхте сетили и да си почистите мизериите! Трябва вече да свиквате, не сте си на село!".

Въженият мост на река Дерменка на Гребна база бе отворен за преминаване в началото на юни, след като в продължение на два месеца от ОП "Жилфонд“ го ремонтираха. Дървените части бяха напълно подменени с двустранно импрегниран дървен материал, като паралелно с това металните части бяха обработени антикорозионно и цялостно пребоядисани. От предприятието съобщиха, че след проверки са монтирали и втори обезопасителен парапет.

Екипи на ОП "Градини и паркове“ в район "Западен" изрязаха и почистиха надвисналите над моста клони.

Община Пловдив отправя апел към гражданите и гостите на парк "Отдих и култура“ да използват моста по предназначение и да не допускат преминаването на мотопеди и вандалски прояви, като подават своевременно сигнали на органите на реда за нарушения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Слънчево е - какво по-хубаво от това :)
на 04.11.2022 г.
+2
 
 
Пловдив се напълни със селяндури. Не селяни - селянина е читав и работлив човек. Селяндурът е друго нещо - хвърля си боклуците от прозорците на колите, от терасата на жилището си, изсипва си пепелника на паркинга (миналия ден на Метро), фучи се по улиците на града така, все едно само той може да кара, да го видят всички, колко му е капацитета, изобщо, Пловдив вече не е това, което беше. Обожавах този град! Никога не съм допускала, че ще ми се прииска да не живея в него. Затова не казвайте никога никога... Проблемът със Селяндура обаче е много мащабен, не е само в Пловдив... И да ви е хубав деня от мен!
0
 
 
Милене,не си прав-може би и ти си от новите пловдивчани.В този 400 хиляден град кореняците са не повече от 40 хиляди-говорим за пловдивчани на които родителите,бабите и т.н. са родени в Пловдив.Хайде да сравним първите седем години на коренячето пловдивчанче и селянчето.Аз по всички показатели съм си кореняк-преди да тръгна на училище са ме учили да ям с вилица и нож,да уважавам по-възрастните,да се абонирам в библиотеката,да посещавам с родителите ресторанти,театри и какво ли не щеш още.Така се получава възпитание,широка обща култура,от малък ти се оформят правилните възгледи за живота и най вече понятия като етика и морал да не са ти чужди.Нищо,или почти нищо такова няма при възпитанието на сегашните селски деца.Еми естествено че ще става по-лошо-90 процента от жителите на този град са кюнлии,барабар с управниците му.
0
 
 
И как разбрахте какви са хората които са оставили боклука си? Имате дарба да виждате хората които са направили нещо от кое село/град са и от колко време са в града ли? Истината е че "баш кореняците" голям процент са некадърници не могат ни да шофират, правят мизерии, боклуци и всичко останало и тия дето са баш некадърниците се оправдават с новите пловдивчани или пък директно с обръщение кой от коя област е нещо такова ама един човек като е прост където и да иде си е прост така че мислете малко повече защото и по зле ще става. :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: