Чака се строително разрешение за Голямоконарско шосе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:24 / 12.10.2015
5916
"Очакваме областният управител на Пловдив да издаде строителното разрешение за един от най-важните проекти за региона - Голямоконарско шосе", съобщи народният представител от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Атанас Ташков. 

Реконструкцията и разширението на тази входно-изходна пътна артерия е един от най-мащабните проекти, подготвени в мандата на управление на ПП ГЕРБ в община Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев. 

"С реализирането му ще се даде нов тласък на бизнеса в Северната индустриална зона, ще се подобри и оптимизира организацията на движението; ще се подобри безопасността", изброи само част от предимствата на този проект Ташков. 

Той допълни, че ще се подобри мобилността на работещите и населението като цяло, като се даде приоритет на градския транспорт, велосипедни и пешеходни алеи. 

"Като народни представители ние ще продължим подкрепата си както за този, така и за другите важни проекти на кандидата ни за кмет за втори мандат инж. Иван Тотев, защото мащабните проекти не могат да се случат без подкрепата на държавата", заяви Ташков. 

В подкрепа на думите си той посочи, че с подкрепата двете правителства на ГЕРБ в Пловдив са построени Многофункционалната спортна зала, детска градина "Котаракът в чизми", детските ясли "Приказка" в район "Тракия", реконструкцията на моста на бул. "Васил Априлов", в момента се изгражда най-модерната в страната ни зоологическа градина и др.

"Друг приоритетен проект, върху който се работи, е Околовръстният път и връзката между Ягодовско и Асеновградско шосе", каза още Ташков. 

"За четири години в мандата на ГЕРБ и кмета Иван Тотев Пловдив направи голям скок напред и влязохме в предизборната кампания с летящ старт и с видими резултати", подчерта народният представител. 

Той призова на 25-ти октомври пловдивчани да гласуват три пъти с номер три в бюлетината - за кмет, районни кметове и общински съветници.

Виж коментарите (0)

Още по темата (59):
25.04.2024 Пловдив и "Марица" се споразумяват за последния етап от реконструкцията на Голямоконарско шосе
04.04.2024 Правят нова улица в Пловдив, държавата отпусна близо 28 милиона лева, ремонтират и Голямоконарско
25.03.2024 Затварят част от още една улица в Пловдив
22.03.2024 Затварят част от ул. "Петър Шилев" заради реконструкцията на Голямоконарско шосе
09.03.2024 Пловдивчанин: Дано не се налага къртене след това
22.01.2024 От днес поне до 23 февруари - ново затруднение за шофьорите в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).