ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Българският трибагреник изгрява над "Томов Плаза"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 03.03.2020Коментари (1)5511
©
Навръх националния празник 3 март, а също и на 6 май, 24 май, 6 септември и 22 септември комплекс "Томов Плаза" ще свети в цветовете на българския трибагреник - това заяви патриотично настроеният предприемач Христо Томов, собственик на комплекса. За целта декоративните елементи – със знак "Т" – по фасадата на комплекса ще са осветени в бяло, зелено и червено, за да ни напомня за символиката на българския флаг- бяло за чистотата на свободата и безграничието на духа, зеления цвят - за прекрасните ни планини и гори и майката земя, а червения - за да не забравяме саможертвата на прадедите ни.

Да си припомним, че в държави, като САЩ, Франция, Италия националните празници се честват с пищни украси на обществените сгради и домовете на хората, показвайки националните символи, като това повдига духа на нацията и показва гордост , идентичност, любов към родината, уважение към историята и традициите на страната и народа й.

Идеята е "ТОМОВ ПЛАЗА" да се превърне в пазител на традиции: "Нека помним, че сме българи всеки ден и гордо да заявяваме своята принадлежност към Родина и Отечество, носители на славно минало и история, и непреклонен български дух! Това би ни вдъхновило да творим велики дела и в бъдеще"– призовават от компанията на Томов – "Стройколукс".

Комплекс с модерна и изчистена архитектура, съчетан със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Избор на гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина. Така ще изглежда "ТОМОВ ПЛАЗА" - комплексът, който в момента се строи на мястото на бившата Мебелна къща на бул. "Освобождение" в Пловдив. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите "Асеновградско шосе",  "Найчо Цанов" и "Освобождение" ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала "Тракия". 

Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ. Девет сгради с 554 апартамента са разположени на площ от 13 600 квадрата. Това са параметрите на новия комплекс. Височината на сградите варира от 9 до 16 етажа. Те са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

"ТОМОВ ПЛАЗА" разполага и с огромна търговска зона на партера,  където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, вентилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища в "ТОМОВ ПЛАЗА". Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Строежът се движи с изключително бързи темпове, като някои от по-ниските сгради вече са завършени в степен груб строеж.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изгря и на мойта тераса и точно знаме, а не бяла ,зелена и червени букви Г Г Г
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: