Брутални цигански изпълнения пред дюнерджийница в Пловдив!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (53)
17:37 / 10.07.2017
94449
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за тормоз от клиенти на заведение за бързо хранене. Публикуваме със съкращения и сигнала, който той е изпратил до омбудсмана на България.

Уважаема г-жо Манолова,

първо искам да благодаря за проявеното разбиране от Ваша страна относно проблема ни с денонощно заведение "Алекс фуудс", намиращо се непосредствено под терасите ни. За голямо мое съжаление всичките ни усилия бяха напразни, защото след едномесечно затишие заведението отново има разрешение за денонощна работа и отново циркът продължава!!!

Един месец, след като документът за удължено работно време беше отнет заради многобройни жалби и подписки от живущите в района, шефът на Пето районно г-н Данчев решава да промени становището на полицията, защото имало промяна в обстоятелствата (поставяне на метална ограда пред обекта, която можете да видите на снимката). Явно аз съм единственият олигофрен, който не може да проумее как ще помогне тази ограда за тишината и спокойствието в района!!!

Как е възможно един сириец да си играе със съдбите и с живота на толкова много хора, в собствената ни държава !? Никой ли не си вади поуки от случващите се събития в Асеновград, Русе и Смолян. Трябва ли да се стигне до някакъв инцидент с фатален край, за да забележи някой, че това не е редно, че ние не можем да живеем нормално, че 5-годишната ми дъщеря не може да спи, че 5-месечният ми син се стряска цяла нощ от виковете на роми и безделници.

По телевизията виждам хора, които се оплакват от шумни ромски сватби, ми те сватбите са по 3 дена. При нас сватбата е нон стоп 24 часа, 31 дена в месеца! На всичко отгоре ние не искаме обектът да се затваря, а само да му се намали работното време, за да може да почиваме след работния ден! И в крайна сметка толкова ли е жизненоважно да работи денонощно един дюнер за сметка на живота на стотици деца, бебета и хора, които по цял ден бачкат да си плащат кредити и данъци !

Умолявам Ви, г-жо Манолова, кажете ми как да постъпя в тази ситуация - да продавам апартамента на безценица и да се местя заедно със семейството си в друг район, докато не се сблъскам пак с корумпирани и нагли държавни служители и полицаи, или като повечето Българи да се запътвам към терминал 2!

П.С. Никога не съм вярвал, че ще попадна в толкова абсурдна ситуация и толкова явни и нагли случаи на корупция!


Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров заяви за Plovdiv24.bg, че оплакванията всъщност са от посетителите. От полицията са излезли с предписание за изграждане на преградна стена, която да спира шума и от дюнерджийницата реално са го изпълнили, сподели Димитров. На свой ред той покани засегнатия пловдивчанин в кметството на разговор, през лятото примените му дни са вторник и четвъртък от 14 часа.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (53)

Още по темата (215):
16.03.2024 Училищен звънец вбесява пловдивчанка на всеки 40 минути
29.02.2024 Сигнал: Ето го Ада! Минахме през крадци, наркомани и проститутки, но това е "черешката"
10.02.2024 Обрат! Управителка в "Лидл" си признала всичко пред ПОИ
09.02.2024 Живеещи в жилищните комплекси на "Пещерско шосе": Това не може да продължава повече
04.11.2023 Читател: Звукът от това нещо надхвърля 100 децибела, отвратително е
06.10.2023 Сигнал: Кой стои зад този кръчмар, за да си позволява това?
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).