Бесни сте заради неработещия прелез: Тъпанарщина, олигофрения и дебилност!

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
11:52 / 07.05.2019
16254
Пловдивчани се разгневиха от факта, че за пореден път един от прелезите в града ни в час пик отново се оказа развален. Както Plovdiv24.bg вече ви информира, неприятна изненада тази сутрин очакваше шофьорите, преминаващи през кръстовището на бул. "Копривщица" и "Пещерско шосе". Сега публикуваме две от мненията на наши читатели:

"Не са виновни хората за това, че са изнервени! Този прелез, а и другите два са пълен ад! Какво значи "механизмът не работи"??? Може ли баш в час пик да не работи? Кога се е развалил точно и колко време им трябва на дебилите от БДЖ да го оправят? Къде са другите дебили от КАТ, които са длъжни с регулировчици да нормализират ситуацията? Абсолютна тъпанарщина! Тия прелези тровят живота на хората десетки години. Дори и да работят, пак са ужас. Чакат стотици хора в колите си, за да мине влак с 5 човека вътре! Или пък само една машина. И любимото им е това да се случва в час пик! Хората няма как да не се ядосат и да правят тъпотии, когато сутринта им започва по този начин, благодарение на всеобщата некадърност на БДЖ и КАТ!!!"

"Ситуацията беше адска. Не знам как няма ударени коли и сбили се шофьори. Отвратена съм от дебилността на 90% от участниците в този кошмар. Призовавам тези, които бяха на знак "Стоп", да си опреснят правилника, най-вече елементарното понятие "път с предимство". Пълна олигофрения и дебилност!!! Подигравате се на хората от провинцията и начина им на шофиране, но вие тази сутрин доказахте, че сте същите, че и нагли!"...

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).