ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ако пробивът при Водната палата стартира, ГЕРБ ще загуби всички избори, а кметът ще бъде изгонен с камъни
Автор: Георги Кирилов 14:11 / 11.07.2022Коментари (21)43273
© Plovdiv24.bg
Иска ли Здравко Димитров да унищожи ГЕРБ в Пловдив? Това е въпрос който вече си задават не само съпартийците му, но и повечето пловдивчани, особено тези дали гласа си за него като кандидат на партията на Бойко Борисов.

Причината е невижданият инат и проява на недалновидност от страна на кмета на Пловдив по отношение на пробива при Водната палата.

За всички е ясно, че този пробив е излишен, нежелан и опасен. Неслучайно Зико бяга като дявол от тамян от обществено обсъждане по въпроса.

Причините, които доказват безумието на този проект, са много. Като за начало Зико може да звънне на съпартиеца си от Бургас Димитър Николов. Той има печален опит с подобен пробив. Подземната улица на Бургас е почти перманентно наводнена, което доведе до това да й се постави бариера на входовете и изходите и сега се използва изключително рядко.

Това, че проектът е скъп, безсмислен и нежелан, дори е по-малкият проблем. По-големият е, че той на практика окончателно ще парализира движението в града. 

Припомняме, че тези дни стана ясно, че се затваря околовръстното на Пловдив и трафикът ще бъде пренасочван през града. Вече написахме, че заради самото затваряне на ключовото кръстовище при Водната палата се очертава тотална блокада на града. В комбинация със затвореното околовръстно и множеството други тапи из града заради ремонти, движението на автомобили в Пловдив на практика ще спре.

Само обезумял градоначалник може да причини това на града си. Можем единствено да разчитаме, че тотално некомпетентната администрация на кмета Димитров няма да успее навреме да подготви документацията по въпросния обект и ще се размине във времето с другите тапи. Това, разбира се, само ще минимизира щетите, които така или иначе изглеждат неизбежни.

На страната и града през следващата година и малко ни предстоят поне два вота -  един национален и един местен. С действията, които Здравко Димитров предприема, е на път да унищожи тотално подкрепата за партията, която го издига - ГЕРБ.

Ако Борисов иска да загуби катастрофално всички предстоящи в близко бъдеще избори в Пловдив, му е необходимо само едно - да остави Здравко Димитров да "работи".


Още по темата: общо новини по темата: 264
13.07.2023 »
11.07.2023 »
07.07.2023 »
06.07.2023 »
05.07.2023 »
23.05.2023 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво очаквате от тъп скапан жълтур
0
 
 
Абсолютен кретен, чак ме е срам че в град като нашия може да има толкова тъп кмет. На другите избори мислете като пускате бюлетината
0
 
 
Бърза кмета ,наясно е, че друг мандат за него няма да има. Пловдивчани са потресени от толкова некомпетентни и крадливи настоящи и предходни кметове. Не мислят за града,а само за кесията си.Ееее,ДОКОГА?
на 11.07.2022 г.
-1
 
 
В гроба да те е*Ем жълта к*р*о най-нещастия и жалак кмет си балвоч! Няма ли сме по-малък кмет от теб мършо. Всички кметове ,където са жълти педер@си никога не са ги обичали Пловдивчани! Не селски кюнлий от околията на Пловдив.
0
 
 
Абсурден проект! 4 години минимум задръствания. Единствената цел е да се прегласува бюджет допълнителен 6-7 пъти. Класическо крадене на община водена от папагал на хранилка!
+1
 
 
Много ясно, че е нужен пробивът, и ще се подобри трафикът по Марица юг многократно. Иначе мрънкачи много и винаги. Какво като се затваря околовръстното за ремонт? Да спрем и пробивът под гарата? Това са супер важни точки в града, точно както Модър-Царевец е важна, и даже повече. Трябва да се продължава смело със свързаността, и да се направи по същия начин и Марица север. Аз да питам по-скоро - каква е тая простотия с електрическите коли? Как стимулирате намаляването на вредните емисии с подобни мерки???
+7
 
 
Тази крадлива свиня, трябваше да бъде изгонена с камъни много отдавна!
+3
 
 
Като ще е на две нива, защо не се направи надлез вместо пробив?
-5
 
 
При сегашният мост пробивът не само, че не е излишен, а е крайно наложителен.Лошото е, че Тотев не го разбра когато трябваше.
+7
 
 
То и без пробивът този ще бъде изгонен с камъни, а ГЕРБ ще загубят, освен ако пак не си купят изборите, или опонента им не е пак Славчо. Нищо хубаво не видя Пловдив от тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: