ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
840 деца на безплатен празник в хотел "Санкт Петербург“ в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 31.03.2012Коментари (0)1859
©
840 деца ще празнуват Деня на детето (1 юни) на Аквапарка в пловдивския хотел "Санкт Петербург". Това е наградата на Международен панаир Пловдив за всички участници в конкурса за рисунки "Цветовете в пролетта", който бе организиран за първи път в рамките на изложението "Цветна пролет 2012".

Жури от професионални художници отличи 18 млади таланти и те получиха своите призове на тържествена церемония на 31 март в панаира. Надпреварата беше в три категории - деца в предучилищна възраст, ученици от 1-и до 4-и клас и от 5-и до 7-и клас. В първия раздел се състезаваха 587 творби, във втория - 193, в третия - 60.

Тримата победители във всяка категория си тръгнаха с грамоти и тениски с изображения на техните наградени картини. Децата, спечелили поощрителни награди, бяха зарадвани с уникални чаши, върху които също са изобразени рисунките им. Най-добрите в апликацията получиха по една карта за 20 безплатни посещения на "Аквапарка" в хотел "Санкт Петербург". Наградите връчиха главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов и директорката на Търговска дирекция Милена Тодорова.

Сред най-малките първо място спечели Мелиса Месутова от Детска школа "Артея" в Търговище, следвана от Кристиян Недев и Дениз Кърджелиев от същата школа. В тази категория журито присъди и 4 поощрителни награди на: Ясмин Кърджелиева от школа "Артея", Георги Гергов, Йоана Ангелова и Пресиян Дечков - и тримата от ЦДГ "Мирослава" в Пловдив. Поощрителна награда за апликация взеха Рая Арнаудова и Любка Йосифова от ЦДГ "Буратино" от с. Костиево за тяхната съвместна работа.

Сред ученици от 1-и до 4-и клас най-голямата награда отиде при Лейдис Рейханова от школа "Артея", а нейни подгласнички станаха Ина Пламенова от същата школа и Мария Лапачева от Детско ателие "Пъстроцвет" в Асеновград. Носителите на поощрителни награди са Шабан Дервишев от Детско ателие "Хедарлез" в кв. Долни Воден, Асеновград, Никола Георгиев от школа "Артея" и Цветомир Огурялков от ОУ "В. и Кр. Тютюнджиян" в Пловдив.Призът за апликация бе за Габриела Трайкова от ОУ "Д.Талев", Пловдив.

В третия раздел победител е Марияна Петкова, ОУ "Д.Талев", а на второ и трето място се класираха Яна Драгоева и Елена Абаджиева, които са възпитанички на ОУ "В. и Кр. Тютюнджиян". Тук поощрителните награди са за Михаела Билева и Таня Грозданова от ОУ "Хр. Ботев", с.Брестовица.

Журито присъди и още 9 поощрителни награди, впечатлено от творбите на младите художници Александра-Мария Георгиева от НЧ "Димитър Благоев-2008", Стефани Георгиева от ПБНУ "Св. Иван Рилски" - Хатива/Енгера, Испания, Стилян Гаджев от ДЦДГ "Светлина" в Карлово, Есин Парафитова от ЦДГ "Никола Вапцаров" в Асеновград, Тунджай Якуб от СОУ "Св.Св. Кирил и Методий" - Група "Палитра", Карнобат, Десислава Тянева от Детско ателие "Пъстроцвет" в Асеновград, Петър Владиков от ОДЗ "Тракийче" в Перущица, Мартина Пътева от школа "Артея" и Димана Ранделова от ЦДГ "Мирослава".

Всички рисунки, участвали в конкурса, може да се видят в палата 4 на Международен панаир Пловдив, където са разположени експозициите на "Цветна пролет 2012". Тя продължава и на 1 април, заедно с "Природа, Лов, Риболов", Италианския фестивал на красотата и прическата, Европейския панаир на социалните предприятия и киноложки изложби.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: