ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
13 години затвор за изверг, жестоко убил баба си след порно, мастика и амфетамин!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 15.05.2013Коментари (42)19133
© Plovdiv24.bg
Пловдивският окръжен съд осъди подсъдимия Тодор Тотев, на 21 г., на 13 години и 4 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 2000 лв.

Той беше признат за виновен в това, че на 26.09.2012 г. в с. Манолско Конаре умишлено е умъртвил баба си Цветка Тотева, като деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - престъпление по чл. 116 ал.1 т.6 от НК. На 26.09.2012 г. в гр. Пловдив е държал амфетамин на обща стойност 28 лв. 
 
Подсъдимият Тодор Тотев употребявал наркотици от 2008 г. Понякога му се случвало да комбинира приемането на наркотик с употреба на алкохол, в резултата на което изпадал в особено превъзбудено състояние, при което изпитвал желание да осъществява сексуален контакт или да троши вещи. Родителите му взели различни мерки срещу системната злоупотреба с наркотици, като заминали с него в Испания. Там той работел като заварчик и успял временно да се дистанцира от употребата на наркотици. 

След завръщането им в България Тотеви купили апартамент в Пловдив и започнали ремонт в него, което наложило през август 2011 г. да отидат да живеят в с. Манолско Конаре в къщата на пострадалата Цветка Тотева - баба на Тодор.

През първата половина на 2012 г. Тодор започнал работа в "Макдоналдс" и отново се пристрастил към наркотиците. На 25 срещу 26.09.2012 г. Тодор бил на работа нощна смяна и употребил амфетамин. На сутринта се прибрал в къщата.

Родителите му отишли на работа и той бил сам с баба си. По време на обяда изпил 200 г. мастика, след това си пуснал порнофилм, като отново употребил амфетамин. Комбинацията от наркотично вещество и алкохол, съпроводено с гледането на филма, предизвикало у него силно желание да прави секс. 

Тъй като по това в къщата била само бабата и решил, че тя е удобният обект за удоволетворяването му. Понеже преценил, че няма да е съгласна да има полов контакт с него, взел кухненски нож и я последвал в стопанската постройка. Когато се приближил до нея, видял, че е наведена и с гръб към него.

Повикал я и когато се обърнала и го видяла с нож в ръка, пострадалата извикала. В този момент подсъдимият започнал бързо и с ожесточение да нанася удари с ножа по цялото й тяло. След това затрупал тялото й с 6 чувала със зърнени култури, вследствие на което тя починала от задушаване. Като умъртвил баба си, деецът се върнал в къщата, изкъпал се и се преоблякъл, след което отишъл в Пловдив.

Следобеда в къщата се прибрала майка му и открила трупа на пострадалата, както и кървавите дрехи на подсъдимия. Тодор бил задържал малко по-късно в гр. Пловдив и у него бил открит амфетамин.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица. Подсъдимият признава изцяло фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение, поради което му се налага по - ниско наказание.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 4
28.09.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
27.09.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
13 години ????? Доживотна присъда ???? - СМЪРТ ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО. Веднъж завинаги да се въведат Крумовите закони, да паднат 1-2 глави, и повече не ще посмеят отрепките нито ръка да дигнат,нито цигара да изпушат. Така или иначе ще се умира! ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПОМОГНЕМ НА ТЕЗИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО ДЪЛГО. ТОЗИ ИЗРОД - НЕ ЗАСЛУЖАВА !!!
0
 
 
Родителите му отишли на работа и той бил сам с баба си. По време на обяда изпил 200 г. мастика, след това си пуснал порнофилм, като отново употребил амфетамин. Комбинацията от наркотично вещество и алкохол, съпроводено с гледането на филма, предизвикало у него силно желание да прави секс. Тъй като по това в къщата била само бабата и решил, че тя е удобният обект за удоволетворяването му. Понеже преценил, че няма да е съгласна да има полов контакт с него, взел кухненски нож и я последвал в стопанската постройка. Когато се приближил до нея, видял, че е наведена и с гръб към него.
0
 
 
Какъв идиот и само 13години.За такива трябва доживотна присъда!
0
 
 
С риск да получа много минуси, не мога да не споделя на драгите пловдивчани моят смях по случай новината... за някои потрес, аз лично се начупих от смях като прочетох заглавието :D а този младеж, като не носи на дрога, сега ще го преслушат извергите, че е изнасилвач, дупе да му е яко :D
+6
 
 
За убийство и изнасилване, присъдите в България са същите като за кражба на две кокошки или три буркана кисело зеле.
+2
 
 
Щатите нали са демокрация но...има смъртно наказание!!!
+4
 
 
И по тази причина престъпноста беше НИСКА:))
+3
 
 
По времето на ЖИВКОВ такива като този нямаха никакъв шанс,пращаха ги в урановите мини и дотам...нямаше тинтириминтири!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: