ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Зрител след "Капките": Маймунджилъците на Рачков и Геро са безкрайно противни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 27.02.2023Коментари (4)32017
За втора поредна неделя ефирът на Nova се превърна в истински празник с първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им отреди миналата седмица. "Като две капки вода“ отново накара зрителите и публиката в студиото да се забавляват, смеят и танцуват с невероятните имитации на български и световни звезди. Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев - Фънки тази седмица се присъедини и четвъртият член на журито – актьорът Асен Блатечки, който не скри вълнението си от новото предизвикателство. 

С образа на Мадона Владимир Михайлов успя да спечели сърцата на журито, участниците и зрителите. Музикантът и актьор разкри таланта си с безупречната имитация на световната музикална икона и култовата песен и хореография от клипа на "Vogue".

"Каквото и да кажа ще е малко. Невероятно. Актьорски умения, пеене. В такъв момент думите не стигат. Впечатлен съм“, сподели за най-доброто представяне тази вечер Веселин Маринов.

Вечерта започна с прекрасното актьорско превъплъщение на дуета на сезона – Димо Алексиев и Ралица Паскалева. Те влязоха в света на куклите, пресъздавайки двамата вокалисти от групата Aqua и култовата песен Barbie girl.

“Толкова бяхте добре, че нямам за какво да се хвана“, каза Фънки след изпълнението им. Веднага след тях на сцената излезе Христо Петков  в образа певицата Росица Кирилова, която наблюдава с усмивка имитацията му от първия ред в публиката.

Бутонът на късмета отреди на Дара Екимова да влезе в първия си мъжки образ. Заедно с балета Funky Monkeys тя пренесе зрителите в клипа на Криско и песента "Да или не“. След нея Яна Маринова показа завидни танцови умения и голяма доза сексапил в малката черна рокля на американската звезда Никол Шерцингер от групата Pussycat Dolls. Христо Гърбов пък бе предизвикан да пее на английски в ролята на носителя на "Грами“ – Afroman. Неговият блестящ актьорски талант успя да спечели всички.

Победителят от миналата неделя Тома този път обу високите обувки на канадската певица Шаная Туейн. Той отново успя да вдигне публиката на крака, а комплиментите от журито не закъсняха. "Даваш страхотна енергия и плътност на образите, които правиш. Пеенето въобще няма нужда да коментирам. Беше страхотен“, сподели Хилда Казасян.

Под прожекторите Кали бе неразпознаваема като американската рапърка Lizzo. Тя изпълни хита на певицата "About Damn Time", а Асен Блатечки коментира: "Много ми хареса. Страхотна си. Браво и на всички гримьори и фризьори.“

Вторият лайв на "Като две капки вода“ завърши с цял оркестър. Керана слезе от асансьора, за да се превърне в Ангел Павлов от оркестър "Камчия“. За изпълнението на песента "Комбайна вършачка“, добила широка популярност на Балканите, до нея застанаха самите изпълнители от оркестъра, които допълниха доброто настроение.

"Супер шоу, но маймунджилъците на Рачков и Геро са безкрайно противни! Предпочитам да има по-дълги коментари на журито за участниците, отколкото да се лигньосват само", коментира в социалната мрежа зрител на предаването.



Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ето ги и феновете на предаването - Бултраса, черно-белият и "не дете"-то.
+1
 
 
Шоуто си е забавно,като не му харесва пуска телевизията майка канал 1 и гледа!
+1
 
 
Като не ви харесват как водят не дете да ги гледате . На Българина не може да им се огоди мрънкачи край нямате
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: