ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Зейнеб недоволна, Хекимян я прецака за празниците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 13.12.2021Коментари (0)3611
© Инстаграм
Работата на Зейнеб Маджурова в bTV определено ще повлияе на семейните й отношения. Мъжът й остава на втори план, което едва ли ще го зарадва много, особено навръх светлите празници.

Двойката, която и без това живее разделена през голяма част от времето, сега може да не прекара заедно дори празниците. По Коледа водещата за първи път от години няма да пътува за Лондон при бащата на детето си, а причината е договора й с bTV.

Това ще бъде и първата Коледа, която бившата панелистка на Гала в "На кафе" ще посрещне в България, откакто се познава с мъжа си – милионерът Стоян Балевски. Самата водеща сподели преди броени дни в ефира на bTV, че по това време на годината обикновено пътува за Лондон, но сега щяла да пропусне, пише "Уикенд".

Преди да роди, Зейнеб прекарваше в Англия поне половината време от годината, за да бъде със Стоян, който отдавна се е установил там. Докато работеше в "На кафе" при Гала, това не беше трудно. В шоуто на Нова телевизия работния режим е много гъвкав и туркинята, която се водела като една от звездите там, спокойно е можела да си позволява дълги неплатени отпуски, тъй като никой не й е държал сметка кога се появява в ефир и кога - не.

Освен това, докато работеше в "На кафе" за Зейнеб не беше никакъв проблем да отсъства по това време на годината, тъй като предаването е на запис, което позволява на екипа да се отдаде на дълга ваканция. Сега обаче е доста по-различно.

Припомняме, че през есента Маджурова подписа договор с bTV, където работи в предаване, което се излъчва на живо. "Тази сутрин" няма практика да пуска записи, подготвени преди седмици, както е в "На кафе", макар че рубриката на блондинката не е свързана с актуални теми, а интервютата, които прави, са на ниво, позволяващо да запише и десет за ден. Шефът на новините Антон Хекимян обаче, бил категоричен, че няма да допусне интервюта на запис в актуално предаване.

Освен това "Тази сутрин" няма да излиза в коледна ваканция и така на Зейнеб ще й се наложи да остане в София и да работи по празниците - включително навръх Бъдни вечер и Нова година, когато се падат излъчванията на нейната рубрика. 

Според слуховете, Зейнеб никак не била доволна, че й отнемат редовната лондонска ваканция, но не смеела да настоява да почивка броени месеци след като е започнала работа. Надявала се мъжът й ще дойде в България, за да са заедно, но засега никой в телевизията не може да каже дали това ще стане.

Шушука се, че той може и да пропусне пътуването с обяснението, че е твърде зает. Ако това стане, най-вероятно ще се бъде разтълкувано като знак, че връзката на водещата е пред разпад. И без това се говори, че двойката има проблеми, а самата Зейнеб още в първия си ден на екран в bTV призна, че мъжът й е в чужбина. Нищо чудно да се е върнала на работа в телевизията именно защото не знае още колко време ще може да разчита на парите на своята половинка, пише още изданието.

Родената в Бургас телевизионерка се беше посветила на отглеждането на дъщеря си в продължение на две години – пауза в кариерата, която все по-малко майки си позволяват. Самият факт, че започна работа в сутрешен блок, за който се налага да става по нощите, е знак, че тя най-вероятно има нужда от пари.

Дали Балевски й е намалил издръжката, не е ясно. Сигурно е обаче, че ако ходеше в телевизията само от амбиция и суета, щеше да започне работа веднага след раждането като Никол Станкулова и Гери Малкоданска.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: