ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
За Великден: Преди да я нарежете, киснете салатата във вода, за да е безопасна | ||||||
| ||||||
Проучване на предаването "Преди обед“ по bTV открива, че в магазините се продават продукти, които само наподобяват великденските вкусотии. Ето за какво трябва да внимавате при пазаруването за празничната трапеза! Кога един козунак не е хубав? Срок на годност. Ако е до есента, то със сигурност няма яйца в него. Козунак в найлонова опаковка. Той не може да бъде толкова траен продукт, ако се съхранява по подобен начин. Важно е какво съдържа етикета. Когато видите в съставките му "татразин“ – значи е използвана боя за боядисване на козунака вместо истински яйца. Кога киселото мляко е хубаво? Направете експеримент със киселото мляко, което използвате вкъщи и го оставете за 24 часа извън хладилника, ако му се промени вкуса, в него има живи бактерии и това е добра реакция. Зелената салата Трябва да бъде накисната за половин час във вода с една две супени лъжици оцет в нея. Така се премахват пестицидите. Да купим ли салам или някакъв колбас? Истинското месо не съдържа натриев глутамат. |
Още по темата: | общо новини по темата: 208 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Обмисля се нещо ново за пенсиите у нас
17:30 / 22.04.2024
Отлагат строежа на новия огромен мол на Сточна гара
13:07 / 23.04.2024
Lidl отваря първия си магазин за нехранителни стоки
10:37 / 23.04.2024
Връхлита ни мощна магнитна буря
15:35 / 23.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета