ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Вълна от подкрепа за Поли Генова след успеха на Евровизия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 15.05.2016Коментари (1)12992
©
След невероятния успех на Поли Генова на "Евровизия 2016" заваляха коментари в социалните мрежи. Много известни българи поздравиха певицата във Facebook за четвъртото място в конкурса. Сред тях са Рут Колева, Люси Дяковска, Елица и Стунджи, Тони Димитрова, Нели Рангелова и много други.

Рут Колева написа: "Знаете ли защо Поли заслужава да спечели, повече от всички според мен? Това момиче НИКОГА не се отказа, не спря да опитва, не се спря пред неуспеха миналия път и реши да докаже на себе си и на хората, че може да постигне повече. Няма значение какво ще се случи днес, тя за мен е winner. Нито съм кой знае какъв фен на Евровизия, а да ви кажа дори не съм фен и на стила музика, който се изпълнява там, но силата на духа, таланта и борбеността са качества, които са за пример. Всичко, което тя направи бе изпълнено с хъс, професионализъм и безпогрешност. Накрая на деня аз няма да запомня толкова самия резултат, колкото примера, който Поли даде на всички нас - да не се отказваме, да не се влияем от недоверието и критиките и да се борим до край! Вяра! В това, което обичаш! Аз съм вдъхновена и щастлива! Евалата."

Има и много коментари по отношение на страните, които участват в конкурса и дали те се намират в Европа.

"От държавите в първата четворка на Евровизия, то май само ние сме действително в Европа. Демек, честито и си лягайте вече!", написа Любен Дилов-син.

Васко Мавриков пък се пошегува: "Австралия води на Евровизия. Африка остава втора"

Друг зрител написа: "Догодина в конкурса за песен на Евровизия следва да очакваме Венецуела и САЩ. Първите - защото са гласовити и имат нужда от хляб и зрелища. Вторите - защото направиха вече телевизионно излъчване и входяща промоция. Успех на българския участник, който и да е".

И още коментари: "Австралия ще спечели на #евровизия? Това значи ли, че Венецуела ще бъдат фаворитите за победата на Балканската лига догодина? Браво Поли Генова!"

Междувременно британският вестник "Метро" по-рано написа в своя статия, че Поли Генова е тазгодишното откритие на "Евровизия". Изданието изтъква, че България за втори път достига до финал на конкурса.

"Ако българката спечели конкурса, това ще бъде шок за букмейкърите, които оценяват шансовете й едва 1 на 66 и я считат за аутсайдер. Но новата система за гласуване, въведена в песенния конкурс, може да поднесе много изненади и Поли Генова има шансовете да бъде една от тях. Песента й "Ако любовта беше престъпление" стана една от най-популярните със завладяващия й ритъм и феновете на "Евровизия" приветстваха квалификацията на българката за финала", пише "Метро".

"Тоалетът на Генова бе много ефектен и включваше светодиодни ленти на краката и раменете й, които добре паснаха на футуристичната й хореография. Въпреки че песента й е на английски, Поли запази и стих на български - "Дай ми любовта", които феновете интерпретираха по различен начин", пише още изданието.

"Ако любовта беше престъпление" е на път да надхвърли 3 милиона гледания в официалния канал на "Евровизия" в най-големия сайт за видеосподеляне. Песента на Поли Генова вече е в чартовете на Литва, Норвегия, Швеция, слушат я дори в Гватемала. "Метро" отбелязва, че тя може да бъде чута като хит в Ибиса или в кипърския курорт Агия Напа това лято.

Представянето на Поли Генова във финалната вечер на "Евровизия" беше определено като един от зрелищните моменти на конкурса, пише Франс прес.

"Българката напълни очите на зрителите със светлинно шоу, което съпътстваше нейното изпълнение на песента "Ако любовта беше престъпление", отбелязва агенцията.



Източник: Нова тв



Още по темата: общо новини по темата: 19
20.05.2016 »
18.05.2016 »
18.05.2016 »
17.05.2016 »
17.05.2016 »
16.05.2016 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ама агнешка ли е вълната или от зайче? или камила?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Земетресения в България
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: