ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Все влиятелни мъже покрай Надя от "Елит"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:00 / 27.02.2023Коментари (0)8402
©
Много критики от зрители отнесе новата водеща на предаването "100% будни" по БНТ- Надя Иванова, позната открай време като Надя от "Елит". Но макар да няма кой знае колко фенове сред публиката на шоуто, актрисата открай време се радва на добро отношение от страна на влиятелни мъже. На първо място това е нейният учител по актьорско майторство в НАТФИЗ – самият Стефан Данаилов. Именно той навремето я вкарва в предаването "Елит". 

Според слуховете, Надя Иванова е била изключително близка със Стефан Данаилов по времето, в което е била негова студентка. Това се случва преди повече от 20 години в НАТФИЗ. Ламбо наближава 60 години, а кандидат-актрисата идва в София от родния си Видин с големи мечти и никакви връзки. Тя обаче бързо се ориентира в обстановката и успява да влезе под кожата на влиятелния си учител. Злите езици дори твърдят, че ги е свързвало нещо много повече от приятелство, макар че актрисата винаги е отричала.

"Никога не съм била негова любовница. Знам за тези нелепи слухове и те винаги са ме смайвали. Уважавам го безкрайно много като учител", коментира тя в едно от своите първи интервюта. Ламбо в свое интервю също казва: "Абе как ще съм й любовник?! Много бих искал, ама вече няма как!"

Преди телевизията Стефан Данаилов й отваря вратите към Народния театър – сцена, на която Надя не се задържа дълго. Ламбо играе там главна роля в спектакъла "Жените на Джейк" от Нийл Саймън, режисьор е Андрей Аврамов. Партнират му седем актриси: Аня Пенчева, с която се знае, че е имал връзка преди години, Ани Пападопулу, Мария Сапунджиева, Бойка Велкова, 12-годишната по онова време Калица Гевренова и тогавашната студентка Надежда Иванова. Тя твърди, че режисьорът е попитал Ламбо дали е добра, той отговорил, че е от добрите му студентки, след което й е била предложена роля.

Според слуховете, Данаилов е свързал ученичката си и с режисьора Жоро Торнев, който я взима за водещата на изключително иновативното за времето си лайфстайл предаване "Елит". Годината е 2002-а. Бързо се разнасят клюки, че режисьорът има връзка с водещата си. Това става доста преди аферата му с Мира Добрева, за която се жени през 2007 г. И тогава, както и сега, двете водещи работят под общ професионален покрив – в сградата на БНТ. Техни колеги твърдят, че дамите никога не са изпадали в открити конфликти и винаги са се старали да поддържат добрия тон, когато се засичат по коридорите.

Някъде около връзката с Торнев се появява и друг мъж в живота на Надя – актуалният шеф на БНТ Емил Кошлуков. Твърди се, че той е първата голяма любов на слабичката брюнетка. Според слуховете, заради нея Кошлуков се е разделил с манекенката Боряна Шехтова, с която тогава въртял бурна любов. И тази връзка на Надя обаче не продължава особено дълго, пише HotArena.

След Емил в живота й влиза тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов, който по онова време е популярен, но все още не така влиятелен, както е сега. Двамата са много влюбени и всички около тях очакват сватба. Твърди се, че самата Надя се е надявала на годежен пръстен, но Андрей на онзи етап от живота си предпочита да си остане ерген. Постепенно чувствата между двамата охладняват и двойката се разделя. Арнаудов се отдава на разгулен живот, след което решава да се ожени за сръбкинята Даниела Янков, която обаче трудно издържа вкуса му към безкрайните запои. Бракът не продължава дълго. След раздялата водещият – вече изключително успешен и популярен, се връща в прегръдките на старата си любов – Надя.

"Сега аз съм различна и той е различен. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено, има и своите негативи – избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива – по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си", споделя по онова време видинчанката. Въпреки тези красиви думи, зрялата любов с Андрей приключва по същия начин, както младата, а именно – с раздяла. Арнаудов изоставя видинчанката заради тогавашната моделка Бориса Тютюнджиева. С Надя обаче остават близки и продължават да работят заедно. Тя се труди зад кадър в почти всички предавания на бившия й любим, а сравнително наскоро прие и роля в продуцирания от него и съдружника му Иван Христов комедиен сериал "Съни бийч" по Би Ти Ви. Междувременно очилатият водещ улегна, създаде семейство и дете с бившата манекенка Емануела Толева.

Надя Иванова вече е 36-годишна, когато най-накрая среща мъж, с когото решават да създадат семейство. Двамата си пасвали идеално – обичали домашния уют, избягвали шумните заведения, харесвало им да пътуват и смятали да се оженят на остров Пукет. Тези мечти обаче са унищожени с един удар през лятото на 2016-а. След почивка на родното море Надя и Йоло се връщали в София с неговото порше. Още в колата той започнал да се оплаква от силни болки в крака, станало му лошо и вдигнал температура. Веднага след като пристигнали в столицата, отишли в болница. Диагнозата, която му поставили, била тромб. Предписали му лекарства за разреждане на кръвта. По-късно младият човек умира от белодробна емболия.

Малко след тази трагедия Надя влиза в риалитито "ВИП Брадър" на Нова тв. Прави впечатление, че е още по-слаба от обикновено. Първоначално тя крие причината, но след няколко седмици признава за тежката загуба, която я хвърлила в дълбока депресия и отчаяние. В къщата на Големия брат тя отново се среща с Жоро Торнев, но на никого не прави впечатление да прескачат искри между тях. Държат се любезно и приятелски, но не като бивши любовници, а още по-малко – като хора, които все още изпитват симпатии един към друг. Явно, дори и да е имало чувства между тях в миналото, те отдавна са изстинали.

В продължение на няколко години след риалитито около името на Надя Иванова не се вдигаше никакъв шум, макар че тя влезе в два сериала на Би Ти Ви – "Съни бийч" и "Скъпи наследници". През 2021-а обаче гръмна бомба, че е родила на 41 години, след като преди време била замразила яйцеклетки. В избора на татко за детето си тя не е изневерила на утвърдения си вкус към влиятелни мъже. Баща на детето е сценаристът на Слави Трифонов Драгомир Петров, който успя да стане и депутат. Момченцето беше кръстено Георги. То е първо за тв водещата и трето за сценариста, който има две дъщери от предишна връзка.

Две години след раждането Надя се върна в телевизията, в която стана популярна през 2002-а. Тя бе поканена за водеща на "100% будни", след като създателката на шоуто – Мария Андонова, го напусна, за да гради кариера в областта на човешките ресурси. Любопитен факт е, че е назначена от мъж, с които преди години е въртяла любов – Емил Кошлуков. Явно брюнетката няма проблеми да работи с мъже, с които е била близка в миналото, не е и от жените, които развалят отношенията с бившите си гаджета. Напротив – знае как да превърне личните отношения в успешни служебни ангажименти.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: