ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
ТОП 5 най-интересни мачове, които ще ни държат под напрежение този уикенд!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 27.01.2023Коментари (0)2591
©
Големите шампионати в Европа вече бяха подновени, като със завръщането на Първа Бундеслига след зимната пауза – всички топ първенства вече са в разгара си! 

Предстоящият уикенд обещава да бъде изключително интересен, като в платформата за онлайн спортни залози - efbet.com, са поместени стотици пазари и коефициенти за всички битки по футболните терени.

Висшата лига е в пауза временно, но битката за ФА къп продължава, затова и на вниманието ви поставяме по един двубой във всяка една от страните с най-силен футбол в света в момента. 

Ето и кои са 5-те мача, привличащи най-голям интерес през следващите два дни: 

Байерн Мюнхен - Айнтрахт Франкфурт

Байерн е в серия от две поредни равенства и така позволи на втория в класирането да го доближи на три точки, а сега му предстои сблъсък с четвъртия Айнтрахт Франкфурт. Проблемът за баварците е, че напоследък не играят толкова лесно срещу този опонент, като имат две победи и две равенства в последните преки четири сблъсъка. Мачът е в събота - 28-ми януари от 19:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините от Мюнхен е 1.35*, докато ставката за победа за гостите от Франкфурт е 8.20*. Съответно пазарът за равенство е оценен на 6.40*.

Брайтън - Ливърпул

Ливърпул продължава да затъва във Висшата лига, като вече е с три поредни мача без победа. Единият от тях е поражение от Брайтън с класическото 0:3. Мърсисайдци отново ще се изправят срещу "чайките" - две седмици след загубата, като този път ще опитат да си отмъстят. Още повече, че изгледите за трофей пред Ливърпул не са толкова оптимистични, колкото последните години, а сегашната среща с Брайтън е за ФА Къп. Както е известно, мърсисайдци са актуалният носител на трофея в турнира. 1/16-финалът с Брайтън ще се проведе в неделя - 29-ти януари от 15:30 часа българско време. Победа на сметката на Юрген Клоп и компания е оценена на 2.55*, докато ставката за успех в полза на домакините от Брайтън е 2.80*. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3.70*.

Реал Мадрид - Реал Сосиедад

Испанският шампион Реал Мадрид не се намира в особено добра форма, след като е загубил два от последните си пет двубоя в Ла Лига. Така отборът изостава на три точки от лидера Барселона, като е изправен пред угрозата да бъде изравнен по точки от Реал Сосиедад. Именно това е следващият съперник за "кралския клуб" и ако той допусне поражение, потенциалното откъсване на Барса няма да е единственият проблем. Все пак столичани са спечелили три от последните си пет двубоя с този съперник в първенството. В останалите два са завършили наравно. Коефициентът на efbet за нов успех на Реал Мадрид е 1.74*, докато ставката за триумф на Реал Сосиедад е 5.00*. Равенството е оценено на 4.00*, а безспорно мач №1 за този уикенд е в неделя - 29-ти януари от 22:00 часа българско време.

Наполи - Рома

Наполи изведнъж започна да изглежда като отборът, който няма как да бъде спрян в Италия. Само в последните дни основн
©
ите преследвачи на неаполитанците се издъниха гръмко - Милан и Интер загубиха, а Ювентус бе санкциониран с отнемането на 15 точки. Така Наполи има преднина от 12 точки на върха, а ако спечели и предстоящото дерби с Рома, то едва ли отборът ще изпусне огромната преднина до края. Обнадеждаващо за "партенопеите" е и това, че са спечелили три от последните си пет двубоя с този съперник - в останалите два отново са непобедени след равенства. Във всички тези срещи "вълците" са вкарали само едно попадение. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя - 29-ми януари от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на лидера в класирането е 1.78*, докато ставката за победа на гостите от Рим – 5.00*. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3.90*.

ПСЖ - Реймс

Френският шампион ПСЖ допусна двете си загуби до момента в първенството в последните три двубоя. По този начин вторият Ланс се доближи на три точки от парижани. Предвид горчивия опит от подценяване и загубената титла от Лил в близкото минало, Кристоф Галтие няма да бъде никак доволен от нов неуспех за тима му. Очаква се Лионел Меси да се завърне в отбора за двубоя с Реймс - тим, който ПСЖ не успя да победи при последната им среща, проваляйки се дори да отбележи гол (0:0). Двата отбора излизат отново в неделя - 29-ти януари от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа на домакините от столицата е 1.26*, докато ставката за успех на Реймс е 11.50*. Пазарът за равенство пък е оценен на 7.00*.

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: