ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Струва ли си сега да купуваме биткойни?
Автор: Рени Томович 16:49 / 25.01.2023Коментари (0)4573
©
Възходът на биткойн в началото на 2023 г. накара много инвеститори да се замислят дали да купуват криптовалута сега. За да разберат проблема, редакторите на BeInCrypto проведоха проучване, в което взеха участие пазарни експерти. Казваме каква гледна точка се придържат опитни представители на крипто общността

Експертът по крипто обмен на StormGain Дмитрий Носков смята, че инвестирането в криптовалута сега изглежда привлекателно. Той обясни гледната си точка с потенциала за растеж на пазара на фона на облекчаването на паричната политика на Федералния резерв на САЩ след активно повишаване на лихвените проценти през 2022 г.

"През декември регулаторът повиши основния лихвен процент до 4,5% годишно. Тази година според някои прогнози растежът му ще продължи, но ще бъде умерен. Облекчаването на паричната политика на Федералния резерв ще допринесе за растежа на обменния курс на криптовалутата, тъй като инвеститорите ще се върнат към тези активи, прехвърляйки пари от доларови инструменти в тях. Така че сега като цяло има благоприятна ситуация за навлизане на пазара. Криптовалутите имат място за растеж. Можете да се възползвате от момента, докато все още не е започнал пълномащабният възход “, обобщи нашият събеседник.

Основателят и визионерът на MarsDAO Владислав Утушкин от своя страна отбеляза, че никога не е късно да се купува криптовалута.

Управителят на активи на инвестиционната компания Cresco Finance Артем Ибрагимов смята, че низходящата тенденция все още не се е обърнала. Според него ще бъде възможно да се формира портфейл, след като цената достигне диапазона от ,900-36,500 за инструмента BTCUSDT.

"В момента има добри шансове за пробиване на стойността от 600, което ще провокира движение към зоната 700-6700“, обобщи нашият събеседник.

Дмитрий Мазанов, представител на MediaChain Ecosystem, също се придържа към негативния сценарий. "Ако говорим за биткойн, тогава в момента не бих го направил [купувам]. Мечият тренд все още не е приключил. Но бих купил стейбълкойна USDT, тъй като има голяма вероятност да се повтори сценарият от миналата година през пролетта, с ръст на долара“, обобщи Дмитрий Мазанов.

Основателят и главен изпълнителен директор на Listing.Help, Сергей Хитров, вярва, че стратегията за осредняване на разходите в долари ще помогне за разрешаване на съмнения дали настоящият момент е добър за навлизане на пазара. Това включва планиране на редовни покупки на активи. Стратегията помага да се осреднят инвестиционните разходи

Работата по стратегията беше подкрепена и от главния изпълнителен директор на Amir Wallet Марат Минбаев.

"Ако сте дългосрочен инвеститор, тогава можете постепенно да придобивате крипто активи, като по този начин осреднявате покупната цена. Сега пазарът е в мечи стадий, но някой ден тенденцията ще се промени - това е неизбежно. Затова трябва да се придържате към стратегията и да не предприемате прибързани действия. Например, купихте биткойн сега за 000, а утре пазарът отново падна с 000. Няма нужда да бягате и да продавате на загуба. Бъдете спокойни, следвайте плана. Колебанията на пазара са полезни за търговеца. Винаги съветвам инвеститор да купува биткойн и Ethereum като най-надеждните и добре познати монети и не забравяйте, че един биткойн винаги е равен на един биткойн", в заключение каза нашият събеседник.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: