ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Слави Трифонов и Румен Радев крият дългогодишно тайно приятелство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:38 / 22.07.2018Коментари (26)119829
©
Слави Трифонов и Румен Радев крият дългогодишно тайно приятелство и общо минало. Тв водещият и президентът се познавали вече повече от 10 години, а "Ретро“ се сдоби с уникална тяхна съвместна снимка, на която двамата позират за спомен преди полет с еднакви екипи, надписани с имената им, какъвто притежава и първата дама Десислава Радева.

Фотото е направено, когато настоящият държавен глава е бил командир в авиобаза Граф Игнатиево. Тогава Трифонов, вероятно посредством контакта си с Генерал Деси, някогашна негова секретарка и тогавашен пиар на ВСС, успял да се уреди да лети на американски боен самолет. Посещението му в авиобазата съвпаднало с това на група щатски топлетци, които прелетели Океана със своите изтребители и кацнали директно у нас след почти 11-часов полет.

Тв водещият се качил именно в един от изтребителите F-16, пилотирани от американците. На обучението и инструктажа, които получил преди това от тях, присъствал и Румен Радев. Генералът обаче не се качил заедно със Слави в американска летателна машина, а управлявал своя МиГ-29. Льотчикът и щатските му колеги спретнали авиошоу във висините, докато Трифонов бил на борда. Учиндолецът не бил на себе си от шубе и останал потресен от близкото разстояние, на което Радев летял от тях, а преди самото излитане американците му дали няколко найлонови пликчета, които да използва, ако почувства стомашен дискомфорт.

Тъй като ги пъхнал в неудобен джоб на панталона си и не могъл да ги стигне, шоуменът едва се въздържал да не върне вечерята от миналата нощ, за която самият той разказва, че ял и пил заедно с Георги Гергов в неговия хотел в Пловдив. След като всички изтребители кацнали безаварийно, Слави и Радев имали разговор, в който завързали приятелство. Не след дълго водещият поканил генерала да му гостува в шоуто, където не скрил симпатиите си към него.

Във въпросното интервю Трифонов дори пророкувал политическата кариера на настоящия президент, уверявайки го, че хора като него трябва да участват във властта. Макар в последните години Слави и Радев да нямали толкова чести срещи, запознати твърдят, че продължавали да поддържат тайното си приятелство. Хора от екипа на Дългия дори подозирали, че двамата крояли общи планове, с които били запознати само шепа доверени лица. Скечовете, иронизиращи президента в Шоуто на Слави, били просто прикритие на близките им всъщност отношения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стига глупости сега на руска компания .утре на американска или китайска.
+1
 
 
маските падат-фуражката ,дългия чалгар и свинаря на Гоце.Хвани единия удари другия.От тримата няма нито един дето мога да му стисна ръката.Боклуци ама боклуци.
-1
 
 
Добър ден.КГБейците в Масква са като шахматисти.Няколко хода напред. ген.Решетников-почетния консул на РСФСР в Пловдив,др.Гергов-ексДупетатската съпруга на БСП дупетат/ексПР на Слави/говорител на ВВС/развела др.ген. Радев- Самия Радев.....Следите ли ми мисълта ? Или пак ще ми триете коментара :) Как се урежда един шоу-водещ в частна медия да лети на американски самолет ? Как става това ? И как да са двамата в f-16,като льотчика няма право да пилотира САМ американски самолет ,а в спарката има 2 места...сиреч не може да са повече от двама :) Та се пита в задачата,как не го качи в МИГ-29 с неговия авторитет и умения пък го УРЕДИ да се вози на f-16(любопитно ми е как са затворили люк-а). Или това всичко е един неумел ПР за новоизлюпения политик и му събирате точки.А пък за проекта на Москва става ясно...БСП е бита карта.АБВ и тя. Трябва нова партия в НС и това ще е на Слави с патерица БСП.Докато му мине мандата на Радев,че и на него да му направят ново Абв .Ама това ще е след края на мандата(2022).А следващите парламентарни избори са 2021.Сиреч подготвят пътеката за Сългуча от Учин дол с подобни приказки ,пък вие се сещайте за ВРЪЗКАТА им.Не е тук...в Москва е!!!
+1
 
 
Мисия...подхранване на учиндолско его с...азотни торове...
0
 
 
Че той господин Радев има приятелство и с Брус Дикинсън! Нека журналистите да се поразровят малко....
+3
 
 
То се знаеше че е пионка на извесна руска компания ама сега става ясно и на кого ще козерува ако влезне в парламента.....
0
 
 
Хахаха сега и Слав4о комуныага излезе
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: