ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Секасапил, интелект, отзивчивост? Кои са силните ви страни според зодията!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 15.06.2019Коментари (0)15892
©
Имате ли самочувствието, че превъзхождате останалите? Всеки има силни черти от характера, които му помагат по-лесно да се справя с ежедневните трудности. Едни са по-комуникативни, други умеят да водят преговори, на трети им се отдават новите начинания. 

Всеки от нас притежава както положителни, така и отрицателни качества. Голяма част от тях се дължат на това кой зодиакален знак ни управлява, твърди Tialoto.bg.

Овен – сексапил

Хората, родени с тази зодия, притежават чар, с който привличат околните. Те са решителни и енергични, което се харесва на противоположния пол. Овните притежават мощна сексуална енергия, поради което са предпочитани за партньори в живота.

Телец – интелект

Тези, които притежават знака имат интелект и изключителни обноски, които не остават незабелязани. Те са учтиви и никога не биха се държали некоректно с хората, защото са на максимата, че трябва да се отнасяш с тях така, както искаш да го правят с теб.

Близнаци – късмет

Те са родени с късмет. По природа са големи оптимисти и се стараят всичките им приятели и познати да не мислят негативно за живота. Разбира се, животът на близнаците не е идеален, но дори и да срещнат трудности, те ги преодоляват и накрая пак са победители.

Рак – отдаденост

Хората, родени под този знак, държат на семейството си и са готови на всичко за него. Отдадени на близките си хора и не пестят средства за тях. Обичат да се раздават и не търсят същото в замяна. Държат до тях да има човек, който има същите ценности.

Лъв – щедрост

Лъвовете не могат да останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Те всяват респект и изглеждат твърде строги, но дълбоко в себе си твърде чувствителни. Притежават щедрост и обичат да правят неочаквани подаръци. Недостатъкът им е, че се хвалят прекалено много.

Дева – надеждност

На хората, които притежават тази зодия, определено може да се разчита. Те са верни на приятелите, а що се отнася до семейството, са твърде грижовни. Въпреки че обичат да се оплакват и са по-претенциозни, те винаги гледат да угодят на хората и да предоставят това, от което имат нужда.

Везни – чар

Хората, родени под този знак, умеят да очароват и имат усет към изкуството. Те са творчески натури и с таланта си печелят симпатиите на всички. Взискателни са към външния си вид и често се оказват в центъра на вниманието. Малко са капризни, но близките им винаги им прощават, защото ги омайват с хубавата си усмивка.

Скорпион – амбиция

Тези представители на зодиака са целеустремени. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Обичат комфорта и предпочитат да постигат успехите си с по-малко усилия. Запленени от амбициите си, те не се интересуват от другите и гледат смело напред.

Стрелец – оптимизъм

Те гледат оптимистично на живота и рядко може да ги чуете да се оплакват. Дори и да им се случи нещо ужасно, те ще погледнат на него като урок от съдбата и ще го подминат с усмивка. Ето защо се опитват да "запалят“ и хората от обкръжението си да мислят по този начин.

Козирог – разум

Всички Козирози са големи работохолици. Те подхождат с разум и отговорност към поставените им задачи. Подобно на стрелците, също са твърде амбициозни и не обичат провалите. Затова дават всичко от себе си, за да може после да берат плодовете на своя труд. С каквото и да се сблъскат, те винаги мислят много внимателно и никога не вземат решения под въздействието на емоция.

Водолей – отзивчивост

За тях приятелите са всичко. Готови са да помогнат във всеки един момент. Разбира се, по същия начин се отнасят и с непознати. Просто философията на живота им е да са полезни на другите, но що се отнася до своите проблеми, се справят сами.

Риби – силен дух

Не е изненада, че хората от зодия Риби са със силен дух и запомнящ се нрав. Те са твърде емоционални, но попаднат ли в трудна ситуация, събират цялата си енергия и се овладяват, за да може да излязат от нея без сътресения. Хората с този знак не се плашат от кризите. Просто гледат напред и си взимат поука от всяка грешка или предателство.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: