ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
През Юни действайте разумно! Вижте пълен хороскоп за месеца!
Автор: Силвия Станева 10:19 / 01.06.2019Коментари (0)10042
©
Месец юни ни си отразява много, въпреки че много пъти отказваме да го признаем. Той е предвестник на летните и ваканционни месеци, но естествено си играе с психиката на хората. Това е времето, когато сме готови да започнем абсурдни диети в последния момент преди плажния сезон. Така излагаме живота си на допълнителна доза стрес.

Хороскопът за юни 2019 препоръчва хората да действат разумно. Не се заслепявайте от страстта, винаги гледайте на ситуацията реалистично, спрете за момент и преценете дали си струва риска. Само тогава ще можете да живеете спокойно през този месец.

Овен

Този месец, няма да бъде от най-успешните, за представителите на зодия Овен. Ще бъдете преследвани от интриги и скандали, може да бъдете въвлечени в някаква авантюра, от която няма да излезете победител. За да се справите със сложните проблеми и задачи, по-добре поискайте съвет и помощ от роднини и приятели, тъй като само те ще могат да ви предпазят от безразсъдни действия.

Не решавайте нищо сами, в противен случай ще загубите много, включително семейството и подкрепата на близките. Юни е време за укрепване на семейните връзки. Опитайте се да не наранявате любимия си човек, иначе той ще тръгне в противоположна посока и ще го загубите, заради глупавите си действия.

Любов и семейство

В началото на месеца, може да се сблъскате с проблеми в отношенията. Обстоятелствата ще се развиват така, че може да усетите някакво отчуждаване. Недоверието или прекомерното настойничество от страна на близките хора, ще станат дразнещ фактор за експлозивния ви характер. Опитайте се да контролирате ситуацията, като се подчините на обстоятелствата, в противен случай няма да избегнете големи загуби. Ако все пак стигнете до конфликт, анализирайте в какво не сте били прави. Никога не е твърде късно, да признаете грешките си.

Освен това, от средата на месец юни настъпва благоприятен период за изграждане на нови и хармонизиране на стари взаимоотношения. Не забравяйте също, че общите интереси значително сближават и внасят нови цветове и емоции във взаимоотношенията. Отидете на ресторант, театър, изложба или гледайте заедно нов филм. Заредете се, с ярки впечатления. Необвързаните, през юни може да се запознаят с нов човек. Но най-вероятно новата връзка, ще бъде мимолетна.

Кариера и финанси

Първият месец на лятото, ще ви завърти във вихрушката на нови планове и атрактивни перспективи. Ще се сблъскате с трудности, но едновременно с това, ще усетите всички прелести на успеха. Напълно неочакваните поврати в работата и кариерата, ще бъдат в резултат на предишното ви усърдие. Това е чудесно време за укрепване на авторитета, бизнес пътувания и благоприятни отношения с началниците. Ако желаете през този период, буквално може да покорите върхове. Ако смятате да сменяте работата си, най-добре го направете сега.

Що се отнася до финансовите дела – началото на юни няма да е най-добрия период за големи покупки и финансови сделки. Дори и най-примамливите оферти, могат да донесат загуби и неприятности. Но късмета със сигурност ще ви се усмихне, ако отложите плановете си за края на месеца. Всичко е във ваши ръце.

Здраве

Юни е неблагоприятен, по отношение на здравето месец. Възможни са чести настинки и заболявания на горните дихателни пътища. Ако не започнете лечение навреме, дори една банална простуда, може да ви доведе до болнично легло. Следете за здравето си по-внимателно.

Пазете се, не ходете прекалено леко облечени, ако навън е хладно, не пийте ледена вода. От басейна, е също по-добре да се откажете. През този период е препоръчително да посетите сауна, да правите релаксиращи масажи. Няма да е излишно, да започнете да пиете витамини, които повишават имунитета.

Телец

В началото на месец юни представителите на зодия Телец, ще бъдат под покровителството на Венера, което означава, че няма да ви липсват интимни партньори. Любов, секс, романтични приключения и вниманието на вашият любим, ще ви помогнат да забравите за всички проблеми в живота. Първият месец на лятото, посрещнете позитивно, с ясни мисли, тогава всичко ще бъде прекрасно.

Самоанализът ще ви помогне да постигнете успех в общуването с другите - не търсете негативни качества в хората, по-добре обърнете специално внимание на собствените си недостатъци и се отървете от тях възможно най-бързо. Постарайте се, да не се карате с другите хора за пари. Не ставайте зли и арогантни, с вашите подчинени, защото в бъдеще ще трябва тях да молите за помощ.

Любов и семейство

В семейните отношения, покажете сдържаност. През юни ще ви се наложи да помагате около дома, да вършите домашни задачи с децата, да доказвате своята лоялност към вашия съпруг. Ако запазите самообладание, може да постигнете успех: децата ще бъдат послушни, а партньорът ще прояви своята любов. В крайна сметка, всички ще бъдат щастливи. Битовите задължения, ще престанат да ви тормозят и дори може да успеете, да отдъхнете някъде извън града със семейството.

Необвързаните, ако за момент изоставят ролята на вечно заети, най-накрая ще може напълно да се отпуснат в компанията на приятели, с които не са се виждали дълго време. Има голяма вероятност, да срещнете човек, който да ви заинтересува. Ако проявите цялата си упоритост, със сигурност ще постигнете взаимност.

Кариера и финанси

Що се отнася до кариерата, през юни ще трябва да много да се трудите, за да защитите интересите си. Възможни са конфликти с началници, но колегите със сигурност ще бъдат на ваша страна. Ако в началото на юни решите да направите нещо ново в сферата на бизнеса, трябва да знаете, че вашите решения сега, могат да се окажат практически решаващи, съдбоносни.

В средата на месеца, може да разчитате на уважение и респект на работното място. Вероятно сега вашите работни планове, ще се изпълняват с пълна сила. Финансовото положение, ще бъде сравнително стабилно. Няма да имате допълнителни разходи, но и не очаквайте големи печалби. През юни ще срещнете хора, които ще ви помогнат да подобрите материалното си положение. Но резултати очаквайте, едва след няколко месеца. През втората половина на юни, е възможно разходите за дома да се увеличат.

Здраве

През юни, ще се чувствате чудесно. Дори в най-трудните емоционални дни, ще може да се дистанцирате от проблемите и да не се подавате на стреса. И това, между другото, е много добро качество. За да се поддържате във форма, плувайте колкото е възможно по често, разхождайте се на чист въздух, правете дълги кросове под звуците на хубава музика.

Най-добре е да правете всичко това сами, за да може умът ви да си почине от проблемите. Ако не искате да натоварвате тялото си с физически усилия, тогава останете у дома и гледайте хубави филми със семейството или играйте групова игра. Спете повече и яжте само здравословна храна, така ще може да поддържате отлично здравето си, не само през юни.

Близнаци

През юни, за представителите на зодия Близнаци, настъпва подходящо време за всякакви експерименти в работата. Ако имате намерение да промените нещо - не се суетете. Този месец е благоприятен, за работа върху минали грешки. Опитайте се да се отървете от илюзиите, преосмислете отношението си към някои хора и неща, оставете след себе си всичко, което ви пречи да се движите напред.

Периода също благоприятства, смелите експерименти с външния вид. У дома ще цари спокойствие и тишина. При решаването на проблемите се доверявайте на интуицията си, която ще бъде по-силна през този месец, отколкото в други периоди на годината. Семейните ще могат да укрепят отношенията и да станат по-близки с децата. Емоционалният фон, ще се отрази на физическото здраве, което този месец няма да ви подведе.

Любов и семейство

През юни, ще може смело да следвате собствените си желания, но не трябва да забравяте, че приятелите и роднините, също ще се нуждаят от вашето внимание. Физическото привличане към партньора, вероятно значително ще се увеличи. Отдайте се на чувствеността, но не забравяйте за романтичната страна на връзката. Намерете баланс между плътските и духовни компоненти на любовта и вашият личен живот, ще стане много по-хармоничен. Ако не сте срещнали още своята половинка, излизайте по-често. Към края на месеца е възможно романтично запознанство, което да прерасне в бурен роман. И не се притеснявайте първи, да започнете разговор с човека който ви заинтригува.

Семейните, ще трябва да се справят с куп битови проблеми, но те ще се окажат приятни. Най-накрая ще почувствате, че семейството отчаяно се нуждае от вас и не могат без вас. От това ще придобиете духовна сила, ще може да преместите планини, заради благополучието на близките. Може дори да решите да си вземете отпуск и да отидете на почивка с любимите си хора. Ако направите това, бъдете сигурни, че децата и съпругът, ще го оценят и ще ви обичат още повече.

Кариера и финанси

През юни не се препоръчва, да започвате нови бизнес проекти, вероятно те или няма да се развият или ще загубите пари. Вземайте информирани и обмислени решения, относно работата. В началото на лятото, не очаквайте повишение в кариерата. По-целесъобразно е в този момент, да намалите активността и да се ангажирате с рутинна работа. Преведете всички документи и дела в ред, в противен случай, ще затънете в хаос и е възможна сериозна грешка, последствията от която, ще бъдат печални за вас.

Като цяло, ако през юни проявите сдържаност и търпение, вършите това, което ви възложат началниците, без да се откроявате от тълпата служители, тогава скоро ще получите награда: ще ви бъде предложена високо платена позиция или ще бъдете възнаградени с добра премия. Финансовото ви състояние през юни, ще зависи от вашата активност. Имате феноменална способност да предвиждате промени във финансовата сфера, но и голяма склонност към спекулативни сделки и рискови начинания и силно разчитате на късмета. Доверете се на интуицията си, но бъдете внимателни - и най-вероятно ще успеете.

Здраве

Хармонията, която най-накрая ще се установи във вашата душа, ще се отрази не само на емоционалното ви състояние, но и на физическото здраве. Като цяло ще се чувствате много добре, но това не означава, че трябва да игнорирате едва забележимите симптоми на развиващи се болести.

През юни е добре да обърнете внимание на ставите и гръбначния стълб. Направете обширно изследване, за идентифициране на скрити болести. Избягвайте изтощителните тренировки, бягането и дългото ходене. Най-доброто за вас в този момент е, леки упражнения и почивка.

Рак

През юни, за представителите на зодия Рак, е време да погледнат назад през изминалата година, да си направят подходящите изводи и да обобщят настъпилите събития. В началото на месеца е възможно да се чувствате малко апатични и не всичко да върви по план. Но не се притеснявайте и паникьосвайте. Променете обстановката, пътувайте, през почивните дни излизайте сред природата, това ще има много положителен ефект върху емоционалното ви състояние. Приятелите, хобито, комуникацията със семейството и близките хора, също ще ви зареждат с позитивизъм.

Втората половина на месеца е време за нови начинания, на които толкова дълго не сте се решавали. Става дума за глобална промяна: преместване, дълго пътуване, развод, раждане. Не се страхувайте от промените, защото те ще ви донесат лично щастие. И нека първоначално всички начинания изглеждат нереалистични – най-важното е да започнете и сами ще видите че "дяволът не е толкова черен“. По пътя към постигането на целите, ще срещнете много приятни и полезни хора.

Любов и семейство

През юни в личния ви живот, е възможна реконструкция. Ако не пълна, то ще е много осезаема. В тази ситуация може да получите впечатление, че вървите по ръба на бръснач и предстои да вземете важно решение. Ако това наистина важи за вас, тогава не бързайте да "горите мостовете“, не действайте под влиянието на мимолетни страсти и прищевки. Най-добрата рецепта тук е да посвети повече време на интимната сфера. Това е хем добро за здравето и със сигурност ще има положителен ефект върху отношенията. През втората половина на юни, ще бъдете склонни към ревност и собственически инстинкти спрямо своя партньор. Затова е най-добре да насочите излишната си енергия, към организирането на съвместен отдих със семейството. Вероятно това ще бъде обединяващ фактор в брачните отношения.

Ако  сте обвързани от семейни връзки, тогава със сигурност ще решите да си починете един от друг. Необвързаните, ще бъдат заобиколени от почитатели, сред които някой от вас, ще намерят сродната си душа. Други ще открият в себе си скрити творчески таланти, а настроените авантюристично ще предприемат вълнуващо пътуване, на което ще получат маса нови впечатления. По принцип през юни, не се препоръчва да се отегчавате сами у дома. Посещавайте различни културни събития – там може да се запознаете със съдбоносни за вас хора.

Кариера и финанси

През юни въпросът за придвижване напред в кариерата, няма да е на дневен ред, но и спад не се очаква. Много е вероятно поради психо-емоционалното претоварване, да ви е трудно да издържате на работният темп. Ето защо, ако има шанс да направите пауза или просто да не се заемате с трудни и отговорни въпроси, използвайте го. Ако нямате такава възможност, не се ръководете само от собствените си емоции и мнение, но и потърсете съвет от тези, на които имате доверие. Събитията на работното място ще се развиват така, че просто трябва да приемете всичко, такова каквото е.

Финансовата картина през юни, ще бъде стабилна, възможно е получаването на неочаквани пари, но е малко вероятно те да се задържат дълго в ръцете ви. Постарайте се да направите някакъв вид "авариен резерв", скоро той може да ви бъде много полезен. Към края на месеца, ще може да реализирате на пръв поглед недостижими проекти. Шефовете най-накрая ще ви забележат- не чакахте ли толкова дълго за това?

Здраве

Юни обещава да е добър месец, по отношение на физическото ви състояние. Но решавайки дори приятни въпроси за себе си, ще харчите много емоционална енергия. До края на месеца, ще се почувствате уморени. В допълнение, с досада ще забележите, че сте натрупали излишни килограми, а това ще е много неприятно в началото на летния сезон. Спешно ще трябва да се заемете с фигурата и емоционалното си състояние.

Може да съвместите приятното с полезното: ходете на йога и пилатес, запишете се на уроци по танци. През юни си заслужава да преразгледате хранителният си режим, в противен случай ще имате проблеми със стомаха. За собственото си добро, се откажете от мазни и пържени храни. Яжте повече плодове и зеленчуци.

Лъв

През юни на представителите на зодия Лъв се препоръчва, да преразгледат позицията си в живота и да престанат да се тревожат за проблемите, чието решение не зависи от тях. Разберете, най-накрая, че лошото ви настроение, песимизъм и суета, ще останат в миналото, ако промените отношението си към случващото се. Научете се да приемате това, което не може да промените. Ако погледнете на всичко от различен ъгъл, ще видите сами колко красив може да бъде животът. Късметът ще ви се усмихне, любовта ще почука на вратата и съдбата ще бъде на ваша страна през целия месец.

Съсредоточете се върху едно важно, сериозно дело и ще имате успех. Разчитайте на помощта на приятели и съмишленици. А също и на вашето творческо мислене, оптимизъм и голяма жизненост. При решаването на въпроси, слушайте сърцето си, но не забравяйте за разума. Не вземайте спонтанни решения, обмисляйте всичко добре, консултирайте се с близките си. Ако искате да започнете нещо в живота си от нулата, тогава е време да започнете да пишете този "нов сценарий“.

Любов и семейство

Юни не е време за начало на нови отношения, а за приключване на стари. Ако все още не може да завършите изчерпана стара връзка, тогава началото на лятото е идеалното време да го направите. Не се страхувайте от раздялата - напротив, тази стъпка ще доведе вас и вашия бивш партньор до щастие с други хора. Кардиналните решения, ще ви помогнат да придобиете самочувствие и да изхвърлите многогодишни комплекси. Като се справите със себе си и вашите желания, ще се отворите за нова, по-добра връзка.

Семейните, ще трябва да се научат да се примиряват с характера на своя партньор. Вече е време да разберете, че не може да промените другия човек, така че или го приемете такъв какъвто е или си тръгнете. Ако искате да запазите семейството си, преосмислете възгледите си за семейните отношения. Време е да спрете да критикувате половинката си за дреболии и да разхлабите хватката. Ще видите, че веднага щом спрете да оказвате натиск върху любимия човек, семейният живот ще се подобри.

Кариера и финанси

Почти до средата на месеца, ще се сблъсквате със всякакви проблеми на работното място, решението на които ще отнеме много усилия, време и енергия. Шефовете ще ви товарят с много задачи и до средата на юни ще се почувствате напълно изтощени. От непосилната по обем работа е препоръчително да се откажете, тъй като все едно, няма да се справите с товара. Възможно е дори да поискате да захвърлите всичко и да направите пауза в кариерата, но да правите това е крайно нежелателно.

В края на месеца, късмета ще бъде на ваша страна. Всички привидно невероятно сложни задачи, постепенно ще бъдат изпълнени. Неочаквано ще ви бъде предложено да се заемете с изгоден бизнес, който ще ви донесе не само материални ползи, но и морално удовлетворение. Въпреки това, съгласявайки се с тази важна стъпка, помислете за всички плюсове и минуси, защото по-високата позиция, добавя и повече задължения. Ще може ли да се справите с тежестта на отговорността?

Здраве

През юни обърнете специално внимание на работата на сърцето си. Ако нещо ви безпокои, веднага се свържете с кардиолог. Изберете спортове с леко физическо натоварване, колоездене, плуване. Въздържайте се от сауната и фитнес залата. Почивайте възможно повече не само физически, но и психически, в противен случай не са изключени нервни сривове и пристъпи на раздразнителност. На фона на нестабилната нервна система, могат да се появят алергични реакции.

Периода също така е травмо опасен. Бъдете внимателни, когато пресичате улицата и при работа с електрически уреди. Не са изключени малки битови наранявания. Следете и за здравето на децата си, тъй като има вероятност заедно с вас, да се разболеят през месеца. Пийте повече течности, консумирайте мед. През този период, трябва да избягвате обществените места.

Дева

През юни представителите на зодия Дева, ще се наложи да се заемат с битовите проблеми. С решението на всички семейни проблеми, ще се занимавате в горда самота. Но погледнете от положителната страна, поне за ремонта ще изберете тези материали и цветове, които вие сте харесали. В безкрайното пазаруване, макар съвестни и винаги пестеливи, може да похарчите всичките си спестявания.

Суматохата от тези дни, ще повлияе на вашето настроение: ще се появи раздразнителност, от която могат да страдат близките ви. Затова, в свободното си време, се стремете към емоционален баланс чрез качествен сън, спорт, йога. През този период, не пилейте енергията си за неща, които могат да бъдат отложени за след няколко месеца. През юни, ще може да разчитате на помощ от приятели и съмишленици. Благодарение на това, ще успеете да насочите живота си в правилната посока.

Любов и семейство

В началото на месеца, може да се почувствате ненужни. С досада ще забележите, че близките ви са по-заинтересовани от собствените си дела, отколкото да слушат за вашите трудности на работа. Пренебрежението на членовете на семейството, ще ви подтисне емоционално. Ако ситуацията не се подобри, тогава са възможни спорове със съпруга и конфликти с децата. За да постигнете целите си, разчитайте на систематичен подход и самостоятелност. Независимостта в преценката може да предизвика недоволство от страна на близките. Но не си струва да се адаптирате към мнението на другите. Вашата позиция е по-силна.

Втората половина на месеца е време за благородни дела и приятни жертви в полза на любимия човек. Ще бъдете настроени за изненади и нови преживявания. Постарайте се, да не допуснете вашият спътник в живота да скучае. Необвързаните през юни, ще трябва да се задоволят със самотата. В личният живот промени не се очакват, поне до средата на лятото. Затова е по-добре да се фокусирате върху решаването на неотложните въпроси, които изискват незабавно решение.

Кариера и финанси

Юни не е най-благоприятният месец от гледна точка на финансите и кариерата. Парите ще изтичат като вода между пръстите ви, възможно е да се замислите за заем. Обкръжаващите ще бъдат настроени враждебно, някой може дори да се опита да ви саботира. Трудности ще има не само с колегите, но и с изпълнението на работните планове. Може да има несъгласия с партньори, прекъсване на обещаващи договори, сблъсъци с началници. За тези, които имат собствен бизнес, този период ще бъде белязан от намаляване на печалбата. Ще трябва да помислите, как да намерите нови инвеститори или да промените бизнес стратегията си.

В опит да стабилизирате нещата, не прибързвайте. Вземайте всички решения хладнокръвно, тъй като спешните решения, само ще влошат ситуацията. Ако не може да намерите правилното решение, по-добре заемете позиция на изчакване. Ще видите, скоро всичко ще се обърне към по-добро. Към края на месеца, може да започнете да се подготвяте за бъдещите успехи. Заложете на личната инициатива и професионалните качества. Резултатът ще зависи, от вашата осведоменост за текущите събития. Трупайте информация.

Здраве

През юни, няма да имате настроение, ще сте унили и тъжни. Или главата ще ви боли, или ще чувствате неразположение в ставите, ту ще изпадате в безпричинна депресия. Настроението ви ще се променя по няколко пъти на ден, това може да доведе до раздразнителност или изблици на гняв. Необичайното за вас поведение, може да бъде излекувано само с помощта на психоаналитик.

Възможно е в разговор с него, да се появят причините за лошото ви настроение. Може би е време да направите пауза и да си починете повече. Отидете на басейн, запишете се на йога, вземете час за оздравителен масаж. А отказа от вредните навици и здравословния сън, ще ви помогнат физически да подобрите здравето си.

Везни

През юни представителите на зодия Везни, ще ги преследва миналото. Внезапно ще ви връхлети меланхолия, която ще ви върне няколко години назад. Но преди да се върнете към стари отношения, помислете внимателно, в противен случай отново ще се нараните в бъдеще. Да се отървете от тежките мисли, ще помогне спонтанната почивка. И колкото по-далеч от дома бъде, толкова по-бързо ще възвърнете формата си.

Може би това пътуване, ще ви донесе запознанство с един наистина достоен човек, с когото ще придобиете душевно спокойствие. На работа, не бързайте да свършите всичките задачи едновременно. Бъдете учтиви с колегите, покажете търпение и уважение. Обърнете внимание на здравето си: юни е време за укрепване на имунната система.

Любов и семейство

През юни много фактори, могат да нарушат баланса в семейството. Това може да са служебните конфликти, напрегнатият работен ритъм, нерешените ежедневни проблеми. Всички тези трудности са преодолими. През този период най-добрите помощници ще са ви хуморът, шегите и доброто настроение. Водещата роля, разбира се, трябва да принадлежи на децата. В личния живот на някои от вас, ще се изостри чувствителността. Открийте на вашият партньор най-добрите си чувства - топлина, ласкавост, любов. За него това сега, ще е много важно. Бъдете честни в изявленията си. Дори лекият фалш, може да наруши разбирателството.

Особено внимателни трябва да бъдете към любимите си хора, през първата половина на юни. Вие сте напълно готови да направите семейния живот, ако не приказка, тогава много близо до това. В интимната сфера експериментирайте, покажете въображение и творчество. Половинката ви ще го оцени, а за вас ще бъде удоволствие. И най-важното е, че ще помогне за изграждането на взаимоотношенията, за установяване на хармония и дълбоко взаиморазбирателство един с друг. Необвързаните, най-вероятно ще се запознаят с човек, с който в бъдеще ще минат под венчилото.

Кариера и финанси

През юни, както в нито един друг период от време, ще чувствате желание за изучаване на нещо ново. На работното място, ще искате да преместите планини, да реализирате проекти, които преди това са изглеждали невъзможни. Въпреки това, сега не е време да влизате в авантюри и да поемате неразумни рискове. Началото на новите проекти, е по-добре да отложите. Междувременно се занимавайте с ежедневните си дела: например, уредете отношения с колеги, които отдавна ви имат зъб. При изясняване на отношенията, бъдете сдържани, не си позволявайте резки изказвания, в противен случай ще си спечелите лоша репутация.

Във финансовите въпроси, юни няма да донесе изненади. Не харчете за дреболии, умейте да спестявате и тогава ще избегнете паричните затруднения. Към края на юни, могат да възникнат непланирани разходи. Не се препоръчват сделки с недвижими имоти. Възможна е конфронтация с шефовете. Не настоявайте на своето. Няма да може да докажете правотата си, дори и ако сте уверени в нея. Препоръчително е да се въздържате от участие, в официални мероприятия.

Здраве

През юни трябва да ограничите социалните контакти. През този период, има опасност да се заразите от другите. Ако имате хронична болест на червата, обърнете специално внимание на диетата. Не натоварвайте тялото си с излишни мазнини. Опитайте се да разнообразите менюто си пресни зеленчуци и плодове.

Укрепете сърцето. Най-добрите помощници в това са, физическата активност и чистият въздух. Най-добри резултати ще донесат малките, но редовни натоварвания. Ходете на работа пеша, ако не е много далече. Комбинирайте приятното с полезното. Към края на юни подозрителността, мнителността и хипохондрията, могат да се изострят. Опитайте се да промените обстановката. Вземете отпуска, отидете на вилата.

Скорпион

Въпреки някои проблеми в началото на юни, представителите на зодия Скорпион трябва да се опитат да съхранят оптимизма и доброто си настроение. През този период е по-добре да се въздържате от рискови предложения, дори ако са от приятели. Не преувеличавайте собствените си заслуги и значимост. Бъдете доволни от възможностите, които имате. Не е желателно да започвате нови дела, завършете старите.

Натрупвайте сили и средства. Способността за компромис ще позволи, да преодолеете разногласията с другите. Не се опитвайте да насилвате хода на събитията.

С идването на лятото, ще искате промяна. Изведнъж ще решите да се подстрижете, да пребоядисате косата, коренно да промените имиджа си. Всички тези промени, ще доведат до нови интересни запознанства и добро настроение. В края на месеца ще ви се отдава всичко- важни проекти ще бъдат реализирани, а в семейството ще ви гледат с обожание. Необвързаните могат да срещнат човек, който ще превземе всичките им мисли.

Любов и семейство

Интуицията никога не подвежда, представителите на зодия Скорпион. И този път тя ще ви подскаже кои обожател, е наистина достоен за вас. Ако се доверите на шестото си чувство, ще намерите любовта на вашият живот. Тези който вече имат партньор, стабилността и предсказуемостта, ще спомогнат за установяване на хармонични отношения и ще убедят любимият ви в искреността на вашите чувства. Съвместно обсъждайте плановете си, за бъдещето. А за да не би някой да разруши вашите планове, ги пазете в тайна от приятели и съседи.

През юни близкото семейно обкръжение, ще изисква внимание и подкрепа от вас. В дома е възможно известно напрежение, но взаимоотношенията ще се подобрят, ако планирате съвместно мероприятие, в което всеки, включително и децата, ще намерят поле за изява на своите таланти. Семейните ще изненадват партньора си с неудържима фантазия през целият месец. Възможно е да организирате за любимия човек, творческа вечер или романтична разходка през нощния град. Каквото и да измислите, представянето ви ще го впечатли и ще го привърже още по-силно към вас.

Кариера и финанси

Своевременно въведете ред в бизнес делата. Възможни са проверки. Паричните и данъчните задължения, плащайте навреме. През юни, са възможни проблеми с бизнес партньорите. За да не се стигне до съдебни дела, своевременно вземете предвид желанията на заинтересованите страни. Много време ще отделите, за разрешаване на натрупаните производствени проблеми. Приятелските срещи, забавленията, ще трябва да отложите и да се фокусирате върху работата.

През втората половина на юни, някой промени в работата, може да изменят най-близките ви планове. Вашите нови оригинални идеи, ще постигнат професионален успех. Ще имате възможност, успешно да използвате вашите творчески способности, красноречие, способност за убеждаване. По отношение на финансите, месецът няма да е лесен. Разходите ще бъдат големи и често ненужни. Ще бъдете привлечени от закупуването на скъпи антики или други неща, от които нямате нужда. Ако не се спрете навреме, скоро ще изпаднете в дълбока депресия.

Здраве

Силното напрежение в работата, може да засегне вашето здраве и да предизвикат невроза и хипохондрия Ще ви мъчи безсъние, постоянен глад, ще възникнат проблеми с храносмилателната система, ще започнат мигрени. С появата на неясни симптоми, не се подавайте на паниката. Може би, това е въображаема болест. Без пълноценна почивка, ще станете апатични, ще се чувствате ненужни, както на работа, така и у дома.

За да се справите с проблемите, ще помогнат заниманията със спорт, любимото ви хоби, посещенията в салона за красота. Добре е през този период, да консумирате повече мед. Както никой друг продукт, той бързо възстановява физическото и емоционалното равновесие на тялото. Уязвима ще е и храносмилателната система. При наличие на хронични заболявания, трябва да предприемете превантивни мерки.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, особено през първата половина на юни, ще бъдат зарити с работни задачи. Ще трябва да присъствате на безкрайни, предимно безсмислени срещи, да пишете много доклади, да работите не само за себе си, но и за отсъстващи колеги. На вашата продуктивност ще пречат вредните привички, така че ако искате да постигнете нещо, ще трябва да си поставите приоритети.

Необвързаните, които са уморени от самотата, ще искат непременно да намерят партньор в живота, който да ги приеме такива каквито са. Към края на месеца, съдбата най-накрая ще ви се усмихне и ще изпрати точния човек. С появата на любовните чувства, ще придобиете увереност. Внезапно ще намерите отговорите, на всички неотложни въпроси, а товарът от делата струпали се върху вас през последните месеци, ще намалее.

Любов и семейство

Първата половина на юни е подходящ момент, за нови романтични запознанства, както и за промени в старите отношения. Необвързаните, ще имат възможност да срещнат сродната си душа. Между другото, това ще бъде любов от пръв поглед. Постарайте се избраникът ви, да ви обикне толкова силно, колкото и вие. В средата на месеца, обвързаните ще имат чудесна възможност да поправят грешките от миналото - не пропускайте този шанс!

Средата на юни е опасно време за семейните, възможни са кавги и конфликти. Научете се да сдържате чувствата си, с вашата импулсивност може да обидите не само близките, но и приятелите, на които държите. Затова е препоръчително да работите върху грешките и да спрете да потискате любимите си хора със силата на своя темперамент.

Кариера и финанси

Работата през юни, ще бъде уморителна. Нещата няма да вървят гладко, всичко ще виси във въздуха, от което ще изпадате в отчаяние. Повечето срещи и преговори ще се провалят, така ще губите ценно време. Възможни са недоразумения с колеги, които да прераснат в открит конфликт, от който няма да излезете победител. От финансова гледна точка се очакват големи разходи. Може да се наложи, да вземете заем.

Препоръчително е през този период, да не харчите пари за дреболии и да не инвестирате пари в ненадеждни проекти. Отложете инвестициите за края на месеца. През втората половина на месеца, всичко ще се стабилизира постепенно. Ще решете дори онези задачи, които, са ви се стрували немислими. Всичко ще се развива толкова добре, че дори е възможно да получите по висока и добре платена позиция.

Здраве

През юни, ще бъдете твърде подозрителни и склонни да надценявате сериозността на заболяванията. Не прекалявайте с течностите, пазете бъбреците. В края на юни трябва да намалите активността, да не се натоварвате физически и да пестите силите си. Бъдете бдителни към храната която консумирате, за да не предизвиквате стомашни проблеми.

Пестете енергията си и пазете нервите, избягвайте стресови ситуации. През този период всички операции на белите дробове и бронхите са забранени. Има опасност от задух, затруднено дишане. Ще е добре да прекарвате повечето време на чист въздух, вън от затворените стаи. През този период ще се повиши чувствителността ви към различни инфекции, има вероятност от алергични реакции.

Козирог

За представителите на зодия Козирог, първата половина на юни ще премине спокойно. Ще се справите успешно с битовите проблеми, а на работа ще се проявите в ролята на миротворец. Ще потушавате конфликти и разрешавате спорни ситуации. Като цяло, каквото и да се случи, увереността в собствените сили и позитивното настроение няма да ви напуснат.

От средата на месеца, ще трябва да започнете да действате. Ще станете по-активни в бизнеса и творчеството. Ще се появят нови обещаващи партньори, сътрудничеството с които ще донесе добри печалби в бъдеще. В семейството ще царува идилия и спокойствие. Необвързаните, няма да бързат да започват нов роман. Сега, ще ценят много повече свободата. Уединението, ще ви даде време да се отпуснете и да изградите планове за бъдещето.

Любов и семейство

В отношенията със семейството, не се очакват проблеми. Напротив, ще цари пълна идилия. През този месец се очаква чести пътувания за посещение на роднини, нови запознанства, забавно прекарване на времето с приятели. В компанията на любимите си хора, ще си отдъхнете от душа. Вашата половинка, ще бъде напълно сигурна в лоялността ви. Семейните връзки, ще станат по-силни.

Необвързаните през юни, ги очакват нови запознанства. Тези връзки, едва ли ще стигнат веднага до любов. Но може и това да е за добро? Има много примери, когато любовта идва на фона на приятелството. В края на месеца, е възможно ново увлечение, което да прерасне в страстна връзка. Може би това, ще е служебен роман или ще завържете романтични отношения по време на почивка.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, е препоръчително да работите в спокойно темпо. По време на този период, е по-добре да не рискувате. Най-добре заемете позиция на изчакване и се огледайте за потенциални партньори. Дръжте финансите си под контрол. Не правете ненужни разходи, за които в последствие да съжалявате. По-добре пестете за бъдещето: например, за пътуване с любим човек или за обучение на дете.

Втората половина на юни, ще бъде благоприятна във всяко едно отношение. След 20-ти, вашата активност в работата ще се увеличи. Без много усилия ще намерите партньори, с които ще изградите печеливш бизнес. Във финансов план, юни обещава благополучие. Ще имате възможност да печелите допълнително или да получите дългоочаквани плащания. Може успешно да инвестирате, да вземате правилни решения и да се занимавате с търговски въпроси.

Здраве

Като цяло, здравето няма да ви създава проблеми, ако не започнете да действате безразсъдно. Пазете се от слънчеви изгаряния и възпаление на кожата. Носете шапка, когато излизате навън. Вашата имунна система, не е в перфектно състояние и затова пийте повече витамини. Ограничете къпането, солариумите и масажите.

Големите физически натоварвания, може да повлияят на общото физическо състояние. И на първо място върху нервната система. Ето защо, през първия летен месец, всички укрепващи процедури ще са много благоприятни: чист въздух, здравословни спортни натоварвания, както и положителните емоции, които подобряват настроението! Практикуването на йога или просто дихателни упражнения, ще бъде много полезно.

Водолей

Представителите на зодия Водолей през юни, ще трябва да се заемат с тяхното здраве, което е сериозно разклатено. Но животът ви ще бъде засенчен не само от не доброто здраве: изведнъж ще се струпат дела, които ще трябва да решите много бързо, шефовете ще ви затрупват със задачи, в семейството се очакват караници. Както се казва: неприятностите не идват сами. През юни, постоянно ще бъде тествана вашата сила, ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт и поставени пред труден избор.

Всичко това може да доведе до продължителна депресия, която няма да е възможно да излекувате веднага. Междувременно дори лошото настроение, няма да повлияе на ползотворното завършване на делата в края на месеца и получаването на парично възнаграждение. Похвалите от шефовете и надутият портфейл, ще изиграят своята роля - настроението внезапно ще се повиши и старите болежки, ще спрат да ви притесняват.

Любов и семейство

През юни са възможни недоразумения с втората ви половинка. Малките, дребнави и досадни кавги във семейството, ще бъдат почти ежедневни. Неразбирателството ще се отразява на всичко, поради което микроклимата в семейството, силно ще се влоши. Ако не искате отношенията ви да влязат в "задънена улица“, трябва да подчините емоциите си на разума и в случай на конфликт, не бъдете лениви а веднага изяснете всичко.

По някои въпроси може да направите компромис, при други до край отстоявайте мнението си. Но във всеки случай, не стигайте твърде далеч, в противен случай връзката ще се разпадне и единственият изход ще бъде развод. През втората половина на юни ви очакват обещаващи запознанства. Може да срещнете човек, който благодарение на своето влияние ще извади вашите дела от застоя.

Кариера и финанси

Юни е противопоказен за рискови проекти, макар че като цяло, финансови катаклизми не застрашават вашият портфейл, но в материално отношение ще се чувствате много ограничени. Ако се занимавате с бизнес свързан с търговия, сега решението на много въпроси ще бъде трудно. Ако разчитате на бонуси и увеличение на заплатата, дори и да е заслужено, по-добре забравете за сега за тази надежда.

По отношение на финансите, втората половина на месеца, ще е по-благоприятна и стабилна. По това време може да разчитате на финансов успех, както и на добри сделки по време на пазаруване. Представителите на вашият знак, знаят как да спестяват и ако не всички, тогава повечето. Спокойно може да живеете без скъпи обувки или огромен телевизор. Вашата сдържаност в разходите, скоро ще донесе плодове: в близко бъдеще спестяванията ще се умножат поради печеливш проект, в който ще участвате.

Здраве

През юни може да почувствате, обща физическа умора, намален имунитет и проблеми със стомашно-чревния тракт. Ето защо, предприемайте подходящи превантивни мерки, особено ако имате хронични заболявания.

Внимателно избирайте храната, която ядете. През юни е възможно сериозно натравяне, което да прерасне в хронично заболяване. Като цяло, храносмилателните проблеми, ще ви съпътстват през целия месец. Ще напомни за себе си и стомахът. Възможен е гастрит или язва. Да се постави диагноза навреме, ще помогне специалист. Не пренебрегвайте здравето си и при първите симптоми на заболяване, отидете на лекар.

Риби

През юни представителите на зодия Риби, ще трябва да забравят за шумните и луди партита с приятели. Началото на лятото, ще бъде белязано от куп проблеми. И те ще бъдат навсякъде: в семейните дела, в работата, във финансите. Безкрайният цикъл на не най-позитивни събития ще ви доведе до отчаяние. Но е препоръчително, да не падате духом. Научете се временно да се “изключвате" от светските проблеми и за малко да си отдъхвате.

Във всеки случай, вашата саможертва и желание да се справите с всички проблеми веднага няма да донесе резултати. В кариерата се очаква застой, както и в личния живот. Половинката ще престане да ви разбира и вие сами, няма да се стремите да хармонизирате отношенията. Нервното напрежение, ще ви доведе до ръба на депресията. А от това могат да изплуват хронични заболявания. Затова, когато се появят първите симптоми на заболяване, незабавно се консултирайте с лекар.

Любов и семейство

Препоръчително е да посветите началото на лятото на своите близки, особено на родителите и възрастните роднини. Те не са ви виждали дълго време и ще се радват много на неочаквано посещение. В семейството се очакват дребни тревоги и битови проблеми, които ще решите без особена трудност. Неприятности могат да възникнат в близкото ви обкръжение, само че тогава ще трябва да решавате "чужди" дела. В средата на месеца, най-накрая ще може да си починете нормално. Планирайте среща с приятели, които не сте виждали от дълго време. От любимия човек, може да получите хубав подарък. Като цяло, месецът в личен план е благоприятен.

Необвързаните през юни, не трябва да се плашат от нови усещания и преживявания - това ще ви бъде само от полза. Но и чувство за реалност не губете. Едно ново запознанство, може да се случи съвсем неочаквано, в момент, когато не сте съвсем готови за това. Краят на месеца, ще е най-проблематичен за личните отношения, приемете го като тест за личния си живот. Най-важното е да не прекъсвате рязко отношения и да не взимате прибързани решения.

Кариера и финанси

През юни, ви е гарантирано спокойствие в работата, но не очаквайте повишаване на репутацията, влиянието, доверието сред служителите и благосклонността на ръководството. За тези амбиции, е по-добре да изчакате. Не позволявайте на трудностите и апатията да ви надвият, не забравяйте, че положителното емоционално настроение и спокойствието понякога са най-доброто средство за постигане на победа.

Като цяло през юни, е по-добре да отложите взимането на сериозни решения относно вашата кариера. Но ако получите изгодно предложение, не бързайте да приемате веднага, претеглете всички плюсове и минуси. Не си струва да се дръжите прекалено силно за това, което смятате, за непоклатимо и да се вкарвате в твърди рамки. През юни силно се препоръчва да не бързате, довършете старите дела. Финансовото положение, ще бъде стабилно.

Здраве

В началото на месеца, ще бъдете весели и бодри по дух. Вие винаги сте в добро настроение. Въпреки това, физическото здраве трябва да поддържате на висота, за което ще трябва да преразгледате хранителните си навици. Консумирайте само здравословна и нискокалорична храна. В основата на диетата, трябва да бъдат плодовете и зеленчуците.

През втората половина на юни, са възможни проблеми с гърлото и щитовидната жлеза. В този период, ще бъдете склонни към мрачно настроение, ще драматизирате ситуацията и ще преувеличавате сложността. Вероятно алтернативните методи на лечение, могат да се окажат по-ефективни в борбата срещу болестите. Роднините ще ви окажат необходимата подкрепа.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: