ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Николета Лозанова рекламира козунаците на свекърва си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:46 / 15.04.2023Коментари (0)7866
Жената на Борислав Михайлов - бившата гимнастичка Мария Петрова, върти козунаци в центъра на София. 47-годишната грация държи своя собствена хлебарница, в която е насочила усилията си в последно време. Мария прекарва все повече време там, отдадена на работата си.

Напук на слуховете и публикациите в последния месец, че Боби М. чака бебе от секретарката си и Мария Петрова ще иска развод, оказва се, семейството е по-сплотено от всякога и работи по общия си бизнес. Михайлов и Петрова се ожениха на пищна церемония през 1999 година, а няколко месеца по-късно се роди и дъщеря им Елинор. 

Предприемаческите интереси на спортната фамилия отдавна са предимно в производството на хлебни изделия. Не е тайна, че Боби заедно с жена си е собственик на хлебозавода в град Троян. Той произвежда над 30 вида хляб, над 20 вида ръчно произведени пити, погачи, козунаци, кроасани и над 40 вида закуски. Сред екстрите са веган сладки, хляб без брашно и сладък салам. Завода за хляб и закуски в Троян съпругата на Боби Михайлов притежава чрез фирмата си "Троя 2002". Сред съдружниците на Мария Петрова е Весела - дъщерята на прочулия се с прякора Банкера на Маджо висш БСП функционер Евгений Узунов.

Бутиковият магазин на Мария Петрова е особено вървежен покрай Великден, личи от поръчките на доволните клиенти. Козунаците на гимнастичката са по-евтини от тези на бившата премиерша Линда - съпруга на Кирил Петков. Напук на голямата инфлация канадката не вдигна цените на козунаците за Великден. Килограм от вкусния и пълен със стафиди козунак на Линда струва 50 лева. За 500 грама от тестеното изделие, приготвено от бившата премиерска съпруга, трябва да броим 25 лева. Проверка показва, че за 50 лева при Мария Петрова и Боби Михайлов може да си вземем цял великденски сет с 2 вида козунаци, крекери, овесени бисквити с червена боровинка и цветни великденски бисквити. За празника се предлага отделно и Царски козунак на цена от 11 лева за 500 грама. 

Самата Петрова от лятото на 2018 г. е акционер във фирма "Хлебопроизводство СЗ". Съдружник в дружеството, притежаващо хлебозавод в Стара Загора, е и хасковският бизнесмен Тенчо Лилянов. Името на Лилянов през годините изскача покрай множество скандали. Според медийни публикации той е арестуван като участник в разбит канал за контрабанда на цигари през ГКПП Ново село, открити в складове, чийто наемател е бил бизнесменът. По-късно Лилянов се отърва с условно присъда. 

Мария Петрова често посещава хлебарницата си заедно с домашния си любимец, към когото е силно привързана. Кучето е от породата ваймаранер, която се слави като убиец на мечки. Цената на такова породисто куче може да надхвърли няколко хиляди лева. Семейството е изключително привързано към четириногия си приятел. Сдобиват се с него през 2020 година, когато е още малко пале.

"Този, когото обожавам. Той дойде в живота ми в точно определен ден с причина. Сега го знам със сигурност", признава Мария за любимеца си.

Самият Борислав Михайлов бе в чужбина, но се прибра в България и ще бъде заедно със семейството си за Великден, научи "България Днес". Цялата голяма фамилия ще се събере в палата на бившия вратар и гимнастичката в Бояна.

Президентът на Българския футболен съюз бе водач на родната делегация по време на 47-ия редовен конгрес на УЕФА, който се проведе в португалската столица Лисабон. На Общото събрание там Михайлов бе придружен от вицепрезидентите Михаил Касабов и Емил Костадинов, а основната точка в дневния ред бе изборът на ръководни структури на европейския футбол. Делегатите на конгреса единодушно излъчиха Александър Чеферин за нов мандат начело на УЕФА, като представителите на БФС предварително бяха заявили подкрепата си за словенеца. Той от своя страна защитава Боби за шеф на футбола у нас. 

Снахата Николета е лице на франзелите

Топмоделът Николета Лозанова лично е наета за рекламно лице на пекарната на Мария Петрова и Боби Михайлов. Плеймейтката е снаха на двамата и се е съгласила да гушне франзелите им, без да получава баснословен хонорар за това. 

На интернет страницата на хлебарницата са публикувани два кадъра на НиЛо с продуктите на свекърва й. Облечена само по мрежеста ретро рокля, Николета е награбила вкусния хляб. Лозанова от години е жената до Николай Михайлов - син на Боби и капитан на футболния "Левски". Надарената мадама е в много близки отношения с Мария Петрова и двете често се виждат.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: