Награждават ученолюбиви художници за финал на общинска кампания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:55 / 21.03.2012
965
Изложба на най-добрите рисунки в конкурса "Здравословната храна" ще бъде подредена в пицария "Верди" до РТВЦ днес, 21 март, за Първа пролет от 11 часа. Официалното събитие ще отбележи край на двумесечната кампания за здравословно хранене в детските градини на град Пловдив - "Да сме здрави", под патронажа на зам.-кмета Стефан Стоянов.

Над 3000 малчугани от 27 учебни заведения бяха запознати с основните групи храни и нуждата от разнообразие в избора на меню. С много забавни игри и състезания децата усвоиха знанията, които са част от общинската стратегия за борба със затлъстяването.

Организаторите Лили Бързева и Никола Шопов ще отличат малките художници, които най-детайлно и оригинално са пресъздали научените принципи за здравословно и разнообразно хранене.

Кампанията "Да сме здрави" за втора поредна година е абсолютно безплатна за всички включили се деца, а множеството здравословни подаръци за децата и родителите са осигурени изцяло от отговорните спонсори и организаторите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шофьор сложи килим върху колата си, за да я предпази от градушки
20 години Plovdiv24.bg
Какво казва нумерологията за днешната дата
Фронтменът и създател на софийската група "Подуене блус бенд" чук...
Проучване показва близо 10 процента разлика между първата и втора...
"Нападнаха" ергена Виктор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).