ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Мария Илиева влезе във форма, отслабна драстично
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:11 / 31.10.2022Коментари (0)13152
©
Мария Илиева се е вталила за отрицателно време. След като в продължение на повече от година звездата беше критикувана, че не може да свали корема си и след второто раждане продължава да изглежда като бременна, в момента тя е поне с 20 килограма по-слаба отпреди. Как е станало това, не е ясно, но певицата е на миниатюрна крачка от формата, която имаше в най-добрите си години. 

Промяната във визията на Мария Илиева е станала почти светкавично, забелязват наблюдателни фенове на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достойнство наднормените си килограми и обясняваше в свои публични изяви, че е нормално наскоро родила жена на нейните близо 45 години да изглежда пълна. В това звездата е права, но е любопитно как е успяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички излишни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата й. Известно е, че Мария роди второто си дете – дъщеря си София, през лятото на миналата година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а започна работа възможно най-скоро след щастливото събитие. Това даде възможност на всички, които се интересуват, да видят по какъв начин втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя изглеждаше като бременна поне в шестия месец и се чудеше как да прикрива килограмите си. Не е ясно точно колко е тежала, но съдейки по вида й, при не много голяма височина е стигнала поне около 85 кг., пише "Уикенд".

Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада приятно всичките си фенове. Тя отново изглежда стройна и секси, както открай време я познават. Продължава да носи любимите си високи токчета, но вече не защото се надява, че допълнителните сантиметри ще прикрият част от излишните килограми, а само за да подчертае позитивната промяна във външния си вид. Говори се, че звездите напоследък ползват лекарства за диабетици, с които отслабват светкавично. При Мария Илиева обаче случаят едва ли е такъв, тъй като тя е прекалено образована и умна, за да прибегне към подобен опасен за здравето метод. По-скоро е успяла да ограничи въглехидратите и е започнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини изчезват за отрицателно време.

Основен неин стимул за гладуване е любимият й човек – Александър Междуречки. Откакто са заедно, той не се отделя от нея, въпреки че не се появява в медиите. Половинката на звездата я придружава на светски събития, на които изрично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева едва ли е спокойна за връзката си с него, докато разхожда наднормени килограми. Явно се е взела в ръце и е успяла да влезе във форма, за да намали до минимум риска мъжът й да започне да гледа встрани.

Наред с отслабването звездата май се е постарала да премахне от публичното пространство възможно най-голяма част от "дебелите" снимки, които пазят спомена за доскорошните габарити на фигурата й. От интернет например са изчезнали почти всички снимки с нея от концерта на Любо Киров в зала "Арена Армеец" миналата есен. Там певицата беше гост звезда и се появи на сцената в минижуп, който разкриваше твърде едрите й крака, покрити със солидна доза целулит. Няма ги и снимките от финала на "Гласът на България" по Би Ти Ви, където звездата пя с Борис Христов от отбора на Иван Лечев. Тогава тя се показа в меко казано странен тоалет – къса и много широка рокля, която я караше да изглежда още по-пълна отколкото беше в действителност. Все още могат да се открият записи от тези събития, но не и снимки от тях.

С първата си бременност Мария успя да отслабне бързо, но пък отгледа сина си без баща му. Звездата твърди, че бащата на второто й дете е любовта на живота й. Не е изключено да е имала навик да подслажда щастието си с вредни калории. Явно обаче този неприятен навик вече е в миналото.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: