ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Култова личност се обясни в любов на Слави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 10.09.2019Коментари (1)62698
©
Сашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародираните герои в предаването на Дългия, а за кратко и част от екипа на шоуто, призна, че страда по водещия.

"Слави винаги ми е бил на сърце, обичам го! Той ми помогна в много труден момент за мен. Аз съм благодарен човек и помня добрините, които хората ми правят", споделя в откровена изповед певицата.

Изпълнителката не спестява нито доброто, нито лошото, когато става въпрос за хората около нея. А тези дни Дупнишката Мадона е тъжна, защото емблематичното шоу на Слави вече няма да се излъчва.

Както е известно, Дългия реши, че няма да прави нов сезон на предаването си, а ще смени телевизията и развали договора с bTV.

"Слави ще ми липсва. Всички знаем какво присъствие имаше той на малкия екран. Хората си го харесваха, но той си решава как да продължи", споделя пред близки приятели Васева.

Фолк певицата не е забравила, че Трифонов я спасява в много труден за нея момент. Това се случва, когато Васева няма много участия и има нужда от изява пред публика.

Дългият кани Сашка в шоуто и изведнъж животът й се преобръща в положителна насока. Певицата беше част от развлекателното вечерно предаване и дори си имаше своя рубрика — "Часът на бясната".

"При Слави ми беше като сбъдната мечта и колкото малко да беше, му благодаря. Той показа на хората неподозирана и от мен страна на характера ми — да бъда актриса и да забавлявам другите с думи, а не само с песни", споделя Васева, цитирана от "България днес".

Певицата споделя още, че именно Слави й е подал ръка, за да продължи напред.

"Благодарение на Слави имах много участия", споделя още тя. И въпреки че рубриката й е остана дълго в ефир, помощта на Дългия се оказала изключително ценна за певицата.

Сашка показва уважението си към Слави и в социалните мрежи, където написа, че телевизията ще опустее без него. И въпреки че мнозина я опровергаха, тя не крие симпатиите си към гологлавия тв водещ.

Иначе двамата наистина имат любопитна история. Познават се повече от 20 години, като в миналото "Ку-ку бенд" дори направили песен, композирана от Сашка Васева.

Но Слави я взел за себе си. Самият той признава, че хитовото му парче "Ад и Рай" е "заето" от певицата. И когато чул песента решил, че няма да я даде на изпълнителката, а ще я направи за себе си.

"Годжи ми носи мелодията. И аз викам: "Тази песен е за Сашка Васева, ама някой друг път". И направих цап-царап. Откраднах си я! После с "Ку-ку бенд" направихме аранжимент и беше готова", споделя Дългия.

Той се шегува и с Годжи, че е трябвало да й откраднат и "Може ли да се забрави Георги".

"Честно казано, не знаех, че така се случили нещата — разбрах от шоуто. По онова време — преди 20 години, работех към музикалната компания на Слави — БМК и той ме продуцираше.

Реално е можел да прави каквото си поиска. Той е цар — щом решава, взема. Има властта да взема такива решения", коментира случката Васева.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Култова личност ???? Вие майтапите ли се?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: