ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Евгени Минчев погна Лепа Брена и Ергенът
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:55 / 14.01.2023Коментари (0)20475
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“

Лепа, почисти си черната дреха от златното!

Сякаш яйца на очи са хвръкнали от близката кухня и са полепнали по роклята на Лепа Брена. Или пък някой бояджия, боядисвал в златисто дувара, е обърсал ръцете си на това деликатно място. Певицата напоследък изглежда търси провокативност, но тя, мисля, не е съобразена с тенденциите и репутацията и. Черно и златно е добра комбинация за буржоазна кухня, но когато е за дреха, нещата стоят по- различно. Този Пикасо подход в дизайна е толкова ретро, че дори минава за предница на някой Ролс Ройс на ексцентричен милионер. Но за дреха... Златната нишка или цип, които минават през ръкавите, правят Лепа да прилича на робот. Прическата я превръща в обикновена домакиня, очакваща съпруга си с черпак в ръка. Всъщност, юго звездата повече ми мяза на някой, паднал по невнимание в тиган с гигантски омлет.

Раева и Сираков остават в първи моден клас!

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже... Това ми хрумна, когато видях снимката на г-н Сираков и г-жа Раева. Хора с професионално достойнство, младолики и успешни нямаше нужда да се напъхват в подобни дрехи. Мисля си, че това е от престараване. Представям си г-жа Раева пред гардероба- "Това съм го носила, това съм го снимала, Наско, какво ще кажеш за тази рокля...“ Пак си представям как Наско си гледа телефона и казва- Да, Илияна, да, Раева. Всъщност, роклята си е много на място, ако спортната ни легенда я беше носила в началото на 90-те. Господин Сираков е в сако, по което има нерегламентирани текстилни ленти. Човек ще си помисли, че е току що отвързан или предстои да е завързан. Какво е имал предвид дизайнера на това сако, аз съм виждал подобни в бяло и с много удължени ръкави. Ако двамата ме помолят да им поставя оценка, не мога да дам такава, остават в същия клас.

Джина и Ергенът - дизайнерско ехо от миналия век

На няколко джина мога де преглътна този ерген, комуто все повече имам поводи да съчувствам. Модата е един от тези поводи, защото тя го е хванала за повода и го мъкне през тресавищата си. Господинът запомнен от мен като Ерген, е застанал в поза, "проектирана“ във фитнесите и станала запазена марка на хората, които пребивават там. Има нещо балканско и неестествено в тази "елегантност“. Тя седи като скалъпена, виждам че на субекта може би му се носи спортен екип. Острите обувки са тежък ритник по онова, което се носи днес. Кожено яке с вратовръзка принадлежеше на съвсем друг моден етап, толкова абсурден, че дори покойният Денди не го опита в превъплащенията си. А, ето и Джина Стоева- мисля, че ако двамата си разменят дрехите, ще постигнат онова, което не са успяли пред огледалото.

Филева да остави на Флорин "цвят лилав“

Госпожице Филева, не мислите ли, че цвят лилав принадлежи на друга певица преди Вас? Разбира се, че принадлежи на всички този цвят, но важното е дали Ви отива. Според мен- не! Не Ви подхожда и този дизайн в стил "перденцата на баба“, сложени като олтар на естетическо безсилие. Разголената част от пейзажа можеше да бъде покрита не заради приличието а по съвсем странични причини. Които кавалер на място никога не би посочил публично. Лилавите обеци са така наивни, така по детски съвпадащи с цвета на роклята... На Ваше място бих поставил оранжеви, още по-дръзки или... никакви. Може да се поработи по прическата, която тук отсъства или е заместена с такава "на четири часа“.

Мермерски- професор по мода и стил!

Бизнесдамата Екатерина Мермерски е истинска модна находка. Не само защото интелектуалните натрупвания доукрасяват дрехите, но и заради умението да ги представя. В днешната младежка визия, Мермерски дава широта на употребата на три артикула. Почти момчешкото сако, клин, красиво боди, разкриващо внимателно сексапила на госпожата. Небрежната прическа е пропорционална на модния замисъл и се нуждае от малко вятър в косите, за да засияе още повече. Харесвам този клин, в който е съсредоточена една непозната елегантност. Заради шарките и материята, клинът може да бъде поставен високо в гардеробната йерархия а това, че е носен от госпожата, му придава още повече стойност. Ако приемем, че г-жа Мермерски се е явила на изпит по естетика при мен, да моля, нека приеме, че вече има титлата професор по вкус и стил.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: