ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ето с кой колега Виктория Петрова е имала връзка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:18 / 24.03.2023Коментари (2)121777
©
Като дете тв водещата Виктория Петрова е ненавиждала София, но по ирония на съдбата от доста години живее именно в столицата. Звездата на bTV е родом от Варна, но лятото всяка ваканция е пътувала към София, за да прекарва летата с баба си.

"Тогава всички идваха на море, а пък аз обратно – пътувах към столицата, защото нямаше кой да ме гледа. Градът беше изпразнен от хора и нямаше деца, с които да си играя. Освен това шопският диалект беше неразбираем за мен“, откровена е красивата Виктория. Тя признава, че в онези години ненавиждала София и нямала търпение да се върне обратно в любимата Варна, където завършва езикова гимназия, а после се отправя към Велико Търново, където се е дипломирала в един куп специалности, но е работила само по една от тях – журналистиката.

Водещата на новините на bTV е изключително ученолюбива и е завършила философия, история и журналистика, а преди няколко години взе тапия за юрист от Софийския университет. Днес е категорична, че именно тази специалност й е най-полезна в журналистическата професия.

"Помислих си, че не може да има нещо по-сложно от правото и се сетих, че всъщност има – китайските йероглифи. Това ми прозвуча като предизвикателство към самата мен и не се поколебах да се захвана и с още една специалност", признава хубавата водеща, която вече два пъти е била в Китай и там без проблем проговорила езика и общувала с местните. "Не само ме разбираха, но и аз ги разбирах, което е по-важно. Учейки йероглифите, учиш и историята на тяхната държава, на техния народ“, разказва водещата. Освен китайски, тя говори перфектно и английски език. Твърди, че е правила много по-добри интервюта на английски, отколкото на български. Докъде го е докарала с йероглифите не се знае, но е факт, че пред Виктория рядко има предизвикателство, с което да не се справи.

Тв звездата е свръхамбициозна и поставя работа си пред личния си живот. Близките й я обвиняват, че не е създала семейство именни заради много си цели и амбиции.

Петрова има един брак зад гърба си. Зрителите още помнят бляскавата сватба, която новинарката вдигна с оператора Добромир Иванов през 2008 г. Историята им приличаше на розова приказка, но за съжаление не завърши с щастлив край. Новинарката се носеше на крилете на щастието и заяви желанието си да дари Иванов с дете, но до бременност така и не се стигна. Въпреки че изглеждаха много влюбени, бракът им не можа да издържи и година. Из коридорите на bTV упорито се разнесе мълвата, че Добри е кръшнал на Вики с танцьорката от балет "М Денс“ Златина, но пък други бяха на мнение, че журналистката не му е останала длъжна и също му е изневерявала неведнъж.

След развода, Виктория Петрова успя да забърше колегата си Петър Бакърджиев. Говори се, че спортният журналист толкова хлътнал по варненката, че дори имал план как да я заведе до олтара за втори път. Той обаче бързо-бързо забрави за намерението си, когато пред очите му се появи бившата миска Гергана Гунчева. Тогава Бакърджиев заряза Виктория и се ожени за Гери, която му роди наследник.

Въпреки че била с разбито сърце, чаровната водеща не останала без ухажори. Още когато звездата й изгря на медийния небосклон, тя всекидневно получавала цветя, картички и подаръци, с което предизвиквала завистта на останалите жени в нюзрума на bTV. "Изпращаха ми много цветя. Не знам дали са били от един и същи човек, но веднъж ми донесоха красив пролетен букет, а малко хора знаят какво наистина харесвам. Явно някой много се беше постарал да ме впечатли“, разказва Петрова. Тя допълва, че често получавала предложения за брак от свои фенове, но приема тяхното ухажване с усмивка.

Преди да открие за пореден път любовта с министъра на спорта в две от правителствата на Бойко Борисов Красен Кралев, Вики имала краткотрайни връзки, които обаче предпочитала да не прави публично достояние. "Беше се зарекла, че вече ще пази личния си живот в тайна, но по ирония на съдбата сега с Красен са една от най-обсъжданите двойки“, споделят близки на новинарката. Въпреки че се слави като една от най-красивите водещи, Петрова признава, че никак не е суетна. Преди години дори отряза дългата си коса и я дари за благотворителна кауза в подкрепа на онкоболните.

Преди 6 години звездата на bTV и бившият спортен министър Красен Кралев обявиха връзката си. Кралев и Петрова се запознали по време на първата му телевизионна изява като министър на спорта в предаването "Лице в лице“. Бившият лекоатлет отдавна бил насочил вниманието си към красивата водеща и търсел повод да се добере до нея. След първата им официална среща побързал да я покани на кафе, но тя колебливо отказала. Кралев обаче не се примирил с нейното решение и проявил настоятелност. Накрая Виктория склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължи дълго. Всъщност се случило точно обратното. Двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа. Още на следващия ден Петрова споменала пред колеги от bTV, че е срещнала интересен мъж и няма търпение да се види отново с него, но запазила името му в тайна.

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Вики запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него, а малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им. Според запознати Виктория била твърде ревнива и това довело до срив в отношенията й с министъра. Освен това 43-годишната журналистка отдавна мечтаела за деца, докато нейният възлюбен, който вече има голяма дъщеря, нямал намерение тепърва да дундурка бебе.

"Когато Виктолия заговори за наследници, се появиха първите кавги между тях. Тогава взеха решение да се разделят, но не успяха дълго да издържат един без друг“, разказват хора от обкръжението на водещата.

Петрова и Кралев не са се появявали заедно от доста време и всички гадаят дали двамата са заедно и няма ли най-после красивата екранна половинка на Юксел Кадриев да излезе по майчинство и да се сдобие с първа рожба. Според източник на "Уикенд", новинарката продължава да живее на семейни начала с бившия министър на спорта, но двамата са взели принципно решение да не коментират отношенията си с медиите.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да си беше напънала трътката да ражда като млада. Сега на 40+,трудно ще навие някой за деца.
Aнонимен
на 24.03.2023 г.
0
 
 
Жалко,за образованието и!Публична личност като нея,не би трябвало така"компетентно"да се изразява за "шопския диалект" на софиянци!рџ? 
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: