ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Дългове за стотици хиляди, принудиха Гибона да избяга от мутри чак в Америка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 21.04.2019Коментари (1)26790
©
Синият идол Гиби Искренов избягал в Америка заради натрупани борчове, твърдят близки до бившия футболист. 56-годишният Гибон затънал до гуша в дългове у нас. И по тази причина му се наложило спешно да бяга при близките си зад океана, за да се спаси от мутрите, натоварени да му вземат парите. Говори се, че става въпрос за над 150 000 лева, натрупани от Искренов с лихвите. Покрай бягството на Гиби му се наложило да се разведе с последната си жена Кремена, за да не й се налага тя да му връща дълговете. 

Искренов духна към САЩ още в края на миналата година, като първоначално намери пристан при първата си съпруга Алина. 

Двамата посрещнаха заедно празниците в близкия до Вашингтон град Филомонт, където тя живее още от времето, когато Гиби играеше за местния "Уортхогс". Тъй като обаче Алина не била готова да подновят връзката си, Искренов заминал за канадската столица Отава, където се установил при свой приятел. "Все още е там, макар че пътува и до Щатите, за да се види с Алина, дъщеря си Настя и сина Георги", сподели негов близък. Според него в момента бившият футболист бил при първата си жена, без да е ясно дали ще остане за постоянно при нея, или ще стяга куфарите отново за Канада. 

Гибона въобще нямал никакво намерение да се връща в България, тъй като тук го чакали дебеловрати събирачи на дългове. Тъй като имал лошо кредитно досие пред банките, на Искренов му се налагало да взима пари от нелегални лихвари. Само че забавил плащанията, натрупал наказателни лихви и нямало начин да върне парите. Подгонен от мутрите, Гиби си събрал набързо багажа и се изнесъл към Америка.  

Последната му съпруга Кремена не страдала много от раздялата, тъй като й писнало от непрекъснатото пиянство на разюздания Гибон. "Аз се отказах от борбата с алкохола преди половин година. Той продължи да се бори с него при децата си и бившата си жена в Америка. Имаме прекрасни отношения и сме добри приятели", казва Кремена, която се омъжи за Гиби преди три години. Тя вече си е върнала старата фамилия Ангелова и продължава да живее в Стара Загора, където ръководи един от трите клуба по художествена гимнастика. Жената си има и други дертове, тъй като страда от заболяване, което изисква скъпо лечение всеки месец. Затова склонила на бърз развод, тъй като в противен случай имало опасност мутрите да я накарат да връща борчовете на Искренов, пише "Уикенд".

Сега Гиби очаква да се закрепи при Алина, макар че бившата му съпруга все още имала едно наум дали да го прибира за по-продължително време. Бившата стюардеса от календара на БГА "Балкан" вече му сърба попарата, когато се разведоха през 90-те години. След това Искренов се събра с певицата Камелия Воче, която се оказа ученическата му любов. Двамата бяха заедно доста време, но накрая приключи с лют скандал. После Гиби се хвана с украинката Елена, но и там не прокопса. А разводът с Кремена показа само едно – Искренов не е мъж за продължителна връзка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
боже колко мъка има по този свят ..... ужас :) ..... не знам ..... иска ми се да отворя прозореца и да извикам .... ДО ГОАААААААА :) .... и да уригна на бира :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: