Бременната Риана направи сензация на "Оскарите"

Автор: Ния Прелджич
Коментари (0)
17:17 / 14.03.2023
4621
Риана пристигна на килима на "Оскарите", показвайки гордо бременното си коремче. Това бе първата публична поява на звездата на високо ниво след Супербол миналия месец. В рамките на церемониалната вечер суперзвездата се премени в три различни тоалета.

Риана помогна за предефинирането на модата за бременни, обличайки се смело през първата си бременност в изрязани топове и дантелени прозрачни комплекти, предава CNN.

"Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: "Няма начин да отида да пазарувам в секцията за бременни“. Съжалявам – прекалено е забавно да се обличам“, каза тя пред Vogue за корицата на списанието през май 2022 г. 

Припомняме, че певицата беше номинирана в категорията за най-добра оригинална песен на 95-ите награди "Оскар“ с песента си "Lift Me Up" от "Black Panther: Wakanda Forever".

За появата си в "Долби Тиътър“ в Лос Анджелис, изпълнителката заложи на черно и кожа, като коремът й се виждаше нежно обвит в прозрачно боди.

По-късно след изпълнението на песента, с която е номинирана, Риана се премени в друг тоалет украсен с кристали, черен сутиен и комплект панталони на цветя със златни акценти. Облеклото й беше специално изработено за нея от известен дизайнер и беше допълнен с черни кожени ръкавици, стигащи до лактите.

 

За третия си външен вид за вечерта Риана облече персонализирано ментово зелено бюстие и подходяща пола от друг световен дизайнер. 

Номинираната й песен, нейният първи сингъл от шест години насам, също спечели одобрение на наградите Златен глобус през януари. И в двете награди тя се изправи срещу Лейди Гага, чиято песен "Hold My Hand“ беше включена в "Top Gun: Maverick“. В крайна сметка наградите "Оскар" и "Златен глобус" отидоха при песента "Naatu Naatu“ от индийския филм "RRR“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).