ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Арти от "Един за друг" с пророчески сън, който променил живота му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:12 / 09.06.2023Коментари (0)4270
©
"Сънувах, че детето ми е момче и се казва Викторио“, разкри Артьом Анатолиевич от риалити формата по NOVA "Един за друг“. И детето се казва точно така. Майка на Вики е Кристина Дончева.

Талантливата бургазлийка Кристина Дончева, прочула се и в друго предаване с музикален привкус, не успя да се класира на 1-во място, но тя спечели нещо много повече. На сцената получи предложение за брак от Артьом, по-известен с псевдонима си Арти.

Музикалното семейство се радва на първородната си рожба Викторио, който на 26 май навърши две годинки. Когато Криси забременява, всъщност Арти е този, който разбира пръв.

"Бяхме на почивка в Родопите. И тя прояви някакви индикации, които ме накараха да си помисля, че е бременна. Тогава й казах за моите усещания, а тя отрече категорично. След което имах един много интересен сън. Сънувах, че детето ми е момче и се казва Викторио“, разказа изпълнителят.

"Когато почивката ни свърши и се прибрахме, Криси си направи тест и аз се оказах прав. Няколко месеца след това разбрахме, че полът на бебето е момче и вече знаехме как ще се казва“, допълни той. На въпроса кой е по-строгото ченге вкъщи, Криси отговори категорично: "Аз съм по-строгата“.

Малкият Викторио, който има собствен профил в Инстаграм и хиляди последователи, отпразнува с грандиозно парти втория си рожден ден. Като украсата беше тематична и свързана с детско анимационно филмче.

"Много е забавен вече. Говори, всичко му е много интересно, любопитен е. В момента проявява интерес най-много към пианото. Все още не му се получава да свири, по-скоро блъска по клавишите“, разказа през смях щастливият баща. Вероятно малкото момченце ще бъде горд наследник на мама и тате в музикалната сфера. Като ангажирани родители, гонещи кариерите си, музикантите Криси и Арти нямат много свободно време.

"Обичаме да си правим дълги разходки, когато ни се удаде възможност“, споделят те.

"Криси беше инициаторът за записването ни в "Един за друг“. Беше голямо приключение“, разкрива участникът. Най-трудната игра за двамата била тази с тухлите - както физически, така и психически. Кристина се затруднила и с последната им задача, преди да напуснат предаването. Двойката зае почетното трето място, защото брюнетката не успя да издържи предизвикателството с душа. Освен игрите много голяма трудност за родителите било да не виждат детенцето си. През това време бабите се грижели за малкия Вики.

Усмихнатите инфлуенсъри се забавлявали изключително много през целия си престой.

"Имаше много забавни случки. Първите дни особено ни беше особено интересно. Всички бяхме много сплотени. Имахме една страхотна вечер, в която пяхме песни на Тони Димитрова в кухнята и танцувахме върху едно кошче за боклук“, спомня си Артьом. Създават много приятелства и нови спомени. "Сприятелихме се с много хора. Най-вече с Жоро и Вики, както и с Димана и Христо“, казват те пред "Телеграф“.

Предстоящите събития и за двамата са изключително вълнуващи. Кристина е професионален изпълнител и е участвала в няколко музикални проекта, но скоро предстои нещо ново за нея.

"Записа първото си дебютно парче и вече снима видео по него“, споделя половинката й. В текста на парчето се разказва за любовта им и малкото им детенце. "На мен ми предстоят няколко фестивала из България - Teen Boom Fest. На 1 и 2 юли сме в София в Южен парк, в Пловдив сме на 8 юли. А най-грандиозното ще бъде в Бургас на морската гара от 19 до 20 август. Това е хип-хоп събитие с всички най-големи звезди от миналото и настоящето. От Мишо Шамара до Румънеца и Енчев, както и всички тийнидоли“, разкри Арти.

Кристина се влюбва от пръв поглед в Артьом, когато го вижда в Бургас, откъдето са и двамата. Красавицата не успява да го намери в социалните мрежи, тъй като в този момент дори не знае за името му. Малко след това общата им приятелка Дарина Йотова - Дара, съвсем случайно ги събира и се запознават официално. Веднага на следващия ден отпътуват заедно за Бургас. Брюнетката призна в сутрешното предаване на NOVA “На кафе“, че тя е по-големият инициатор за развитието на отношенията им.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: