ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Александра от "Ергенът" се похвали с нова скъпоструваща придобивка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:05 / 05.02.2023Коментари (0)12998
©
Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в първия сезон на шоуто "Ергенът". Макар че не стигна до финал, усмихнатата брюнетка се сдоби с популярност и вече заработва стабилно като инфлуенсър в социалните мрежи. От месец и половина наперената мадама се шири и в нов апартамент, който се намира на столичния булевард "Ломско шосе", между кварталите "Свобода" и "Надежда". 

Гърдева се е нанесла в новия си дом около Коледа. Половината от жилището било наследство от баба й, а другата половина купила с лични средства. Покрай ремонта на апартамента Александра се сблъскала с много трудности. Майсторите, които наела, се оказали измамници. Те усетили, че жена като нея не разбира нищо от ремонтни дейности и злоупотребили с доверието й. В крайна сметка обаче психоложката е щастлива, защото има своето място, което се надява някой ден да превърне в семейно гнездо, пише HotArena.

Засега брюнетката още не е срещнала мъжа на живота си. През лятото я свързваха с 18-годишния Живко Стаматов, по-малкия брат на фолк певицата Лидия, но уж двамата били само приятели.  Звездата от "Ергенът" е на 34 и казва, че предпочита по-зрели партньори. Тя си пожелава през 2023 г. най-накрая да открие правилния човек, който да я направи щастлива. "Това е единственото, което не съм успяла да постигна. Искам да наблегна на взаимоотношенията, искам да имам и деца. Готова съм за тази стъпка!", категорична е Алекс.

Наскоро психоложката разкри интересна подробност от личния си живот. През лятото тя се е запознала с по-големия си брат Валери. До онзи момент нямала представа за съществуването му, затова емоциите били смесени, но предимно положителни.

Ето какво написа Гърдева в социалната мрежа: "Благодаря ти, 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност. Разбрах, че имам брат и семейството ми стана по-голямо. Сбъднах много мечти. За 2023 г. си пожелавам семейство, дом - не само в материален аспект, а и в духовен. Благодаря ти, батко, че те има, че си до мен".

Оказало се, че брат й има жена и дете. Всички приели радушно Александра и с днешна дата често се виждали или поддържали връзка по телефона. Макар че в момента е сама, психоложката не страда и обикаля по света и у нас. Преди броени дни тя замина на почивка в Мексико с най-добрата си приятелка Мария Луиза. Двете дами пускат в инстаграм снимки от плажа, на които не се виждат следи от мъжко присъствие.

Гърдева е имала много несполучливи връзки в миналото, но се надява най-сетне късметът да й се усмихне и да случи на подходящ партньор. Преди години тя заминала за Испания, за да живее при тогавашното си гадже, ала скоро след това се разделили. Алекс обаче за нищо на света не искала да се връща в родината и подхванала първата работа, която й попаднала - миела чинии в заведение, а вечер била танцьорка в местна дискотека.

В нощния бар тя запознала с доста заможен швед, с когото впоследствие за залюбила и делила един покрив цели 6 години. Макар че чужденецът угаждал на всичките й материални желания, тя го зарязала, защото спонатнно хлтънала по българско момче "спортистче". Заради нацепения батка дори се върнала в България за кратко. Идилията им обаче продължила едва 7 месеца, понеже той й изневерил.

Разочарована, брюнетката отново си събрала багажа и заминала за Испания, а после и за Франция. Там попаднала на бизнесмен, собственик на верига пекарни. Отношенията им вървели добре до момента, в който Гърдева разбирала, че е мамена – поредният й възлюбен имал жена и дете и водел двойнствен живот.

Заради натрупания лош опит в любовта, звездата от "Ергенът" започнала сеанси при психотерапевт и толкова се увлякла на тази тема, че се записала да учи психология. Сега тя се опитва да помага и на други хора да преодоляват емоционалните си травми.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: