50 CENT и THE GAME обявиха примирие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:37 / 12.03.2005
1217
Рапърите 50 Cent и The Game обявиха примирие. Двамата дадоха пресконференция на 9 март в Центъра за изследване на черната култура Шомбург, за да направят благотворително дарение на Харлемския хор на момчетата и музикалната програма към училището в Комптън.
“Създавам нова фондация - G-Unity, която да помага на хората да преодоляват трудностите и да подобрят живота си, да им помага да продолеят недостатъците си” – казва 50 Cent. “Осъзнах, че за да съм полезен, трябва да преодолея и някои от моите. Game и аз трябва да дадем пример на обществото“.
The Game допълва: “Мисля, че това е реална възможност да покажем на хората силата на нашето общество. 50 и аз доказахме, че истинските недостатъци и проблеми могат да бъдат разрешени с истински разговор. Това е и голяма стъпка за моята организация Блек Уол Стрийт. Може би ще успеем да спасим няколко живота…така, както рап музиката спаси моя.”
Блек Уол Стрийт, описвана от медиите като “движение” е и шоубизнес компания, и обществена програма за бизнесразвитие и образование.
G-Unity е фондация, която дава помощи на нефинансови организации, като главната цел е подобряване качеството на живот на бедните и тези в неравностойно положение. Цел на фондацията G-Unity е и да подчертае голямото значение от подкрепата на академичните институции в усилията на учениците да придобият първокласно образование.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).