ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
3 съвета как да направите Лято 2021 най-хубавото, което сте имали досега
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 23.07.2021Коментари (0)3446
Лятото е в разгара си. На всеки плановете се въртят около мисълта – кога, къде и как: "Кога пак да си открадна малко време за мен и моето семейство?“, "Къде ще мога да отида без особено големи планове и организации?“, "Как да си позволя още една лятна ваканция?“. Все въпроси, чиито отговори крият екзистенциална стойност. За да ви спестим мисленето и мъдренето, ние помислихме вместо вас и ще ви дадем отговори, в които се надяваме да откриете вдъхновение, за да направите лятото си незабравимо.

Всеки иска колкото се може повече време да прекара летните жеги на морето, но уви трябва и да се работи. Това, което ние установихме, е, че ако разделите дългия си летен отпуск на три по-малки, ще имате респективно и три различни ваканции. Три различни ваканции са равни и на три различни дестинации. Така ще успеете да обиколите повече места, да съчетаете морето и планината, да правите разнообразни неща и да се измъкнете цели три пъти от работните задължения.

Слава Богу на нас българите ни е в пъти по-лесно да организираме една кратка лятна почивка. Палим колата до най-близкия морски курорт или хващаме теснолинейката към затънтено родопско село на чист планински въздух. Родината ни е дарила с прекрасно Черноморие и впечатляващи планини. Благодарение на следпандемичната обстановка, всички ние започнахме да ги преоктриваме, тях – нашите богатства, златните ни морски кътчета и зелените
©
планински селища. Тези, които не си падат по слънчевите бани с джин или бира в ръка, планинската прохлада е добре дошла през горещите летни дни. Без значение дали ще потеглите към Северното или Южното Ченорморие или ще отскочите до някое тихо място в планината, ние ви гарантираме, че ще попаднете на супер локация за нула време.

А откъде средства за цели три почивки, в които да се впуснете в различни приключения и да се сещате с усмивка за тях дълго след това? В проучването "Летен барометър 2021“ между 12 държави относно нагласите на хората за летните ваканции след пандемията се отбелязва, че плановете за лятото са от изключително значение за българите. Запитаните ни сънарадоници са отговорили, че са предвидили около 74% от месечните си доходи за почивка. Както виждате, това е много повече от половината, затова ние ще ви предложим друго решение или по-скоро Ferratum ще отговори на въпроса "Как да си позволя още една лятна ваканция?“.

Като пионер в мобилните финансови технологии, Ferratum предлага бързи заеми с изцяло онлайн кандидатстване. А сега всеки нов потребител може да получ
©
и изцяло безлихвен заем до 1000 лв. Друго, което също смятаме, че ще ви привлече интереса, е кампанията – "Пари за твоето лято“. Ferratum ще раздаде 33 големи награди на участниците на лотариен принцип през месеците юли, август и септември. За да участвате, трябва да се възползвате от един сред два техни продукта "Заем до заплата“ и "Кредит на вноски“. Със "Заем до заплата“ се сдобивате с до 1000 лв. само с няколко клика и само вие определяте за колко време да ги върнете от 5 до 45 дни. А с "Кредит на вноски“ получавате до 6000 лв. и отново вие фиксирате срока за връщане, като избирате от 2 до 18 месеца.

Летните изненади, които може да спечелите, са от най-различен вид. За любителите на плажа, морето и сините вълни има 3 канута и 3 падъл борда. Привържениците на планинския туризъм пък ще бъдат изключително заинтересувани от планинските велосипеди, с които могат да се сдобият. От Ferratum са помислили и за запалените фотографи, които при успешна регистрация в кампанията, могат да бъдат изтеглени за подарък дрон или смартфон с 64MP камера. А за всички потребители, проявили интерес и взели участия в "Пари за твоето лято“, Ferratum ще раздаде 9 безвъзмездни кредита – 3 по 6000 лв. и 6 по 1000 лв. 

Участието в промоцията става бързо и лесно, както всичко при Ferratum. Те подканват всички, които са готови за едно незабравимо лято, да участват и да спечелят между 33 награди. Направи го и ти, като кандидатсваш за заем в техния уебсайт със специалния промокод SCPB001.

Стискаме палци да си сред печелившите!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Парламентарни избори 2024
Аматьорски футбол
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: