След гафа на наперената депутатка в "Билла" - просто ги изгонете културно

Автор: Любомир Минчев
Коментари (19)
13:06 / 21.01.2022
46253
Адвокат Елена Гунчева ни съобщава, че няма да пазарува повече в "Билла", тъй като касиерка й направила забележка да си сложи маската правилно. Пловдивският депутат от "Възраждане“ е възмутен от "наглата и арогантна“ касиерка, тъй като си позволила да повиши тон на депутатското божество, дори да крещи.

А "наглата и арогантна“ касиерка не е направила нищо друго, освен да спази приетите правила за безопасност в магазина и да уведоми клиента, че има такива правила. А клиентът, който може да се държи нагло и арогантно в Народното събрание, смята, че може да го направи във всеки магазин.

Невъзпитаният персонал не знаел откъде му идва заплатата, твърди Гунчева. А тя знае ли откъде идва нейната като народен представител?

И кой, по дяволите, се интересува къде пазарува депутат Елена Гунчева и къде повече не иска да пазарува. За случката в магазина тя би трябвало да си замълчи, но е решила да я направи обществено достояние, сякаш търси съчувствие. Тя ни съобщава, че не иска да спазва правилата. Но това вече го знаем, тъй като е част от парламентарна група, която искаше да бутне Народното събрание заради тези правила.  

"Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към министъра на здравеопазването“, оплаква се още депутат Гунчева. Доста глупаво съждение, с което спорът й с касиерката може да приключи. Очевидно е, че трябва да се доверим на незнайната касиерка, отколкото на знайния депутат.

Описаната случка е сериозен гаф за депутат Гунчева, ако изобщо разбира с какво точно се е похвалила. Тя държи да знаем мнението й за работата на касиерките, тъй като е народен представител. Вече знаем. Затова касиерките не бива да повишават тон на хората от "Възраждане“, защото те са чувствителни, когато им говорите за мерки, маски, зелен сертификат. Просто ги изгонете културно, ако това изобщо е възможно.

Още интересни анализи може да четете в ZaPlovdiv.bg! 

Виж коментарите (19)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).