Институциите в Пловдив: Неадекватен ПР по време на чума

Автор: Георги Кирилов
Коментари (23)
19:21 / 14.03.2020
29806
Не е приятно почти ежедневно да се пишат критични статии за властимащите в Пловдив, но когато царят е гол, някой трябва да го каже. Ние от Plovdiv24.bg  със сигурност няма да го спестим.

Поведението на властимащите, най-вече в лицето на областната администрация, но и на общината, е тотално неадекватно. На фона на тази неадекватност забелязваме и изключително нескопосани, дори вредни опити за ПР.

За съжаление Пловдив има начело на управлението си печалният тандем Здравко Димитров - Дани Каназирева. Едва ли някога сме живели в ера на управление с по-малко административен и интелектуален капацитет. Остава ни надеждата, че никога повече няма да ни се наложи подобно падение.

Съдбата обича да си прави лоши шеги. Лятото "играчите" в София решиха да "накажат" Пловдив, налагайки му тандема Здравко и Здравка. Това им действие обаче може да се окаже наистина опасно и дори фатално, след като на главата на човечеството се стовари това което се случва.

В Пловдив трябва да сме изключително разтревожени от капацитета и способностите на тези, които трябва да управляват тази криза.

Започваме от лошия пример: Пресконференции на живо всеки ден, с множество журналисти и представители на институциите. Събираш на едно място много потенциални разпространители на заразата, половината от които нямат никаква работа там, освен за снимките пред камерите и фотоапаратите, за да кажеш на журналистите едно грандиозно нищо. Безлична новина, която може да бъде пусната като прессъобщение. Очакваме пресконференция да се случи, ако в Пловдив е засечен първият случай, а не да ни се каже, че се следи обстановката. То биваше и да не я следите. Макар, че много можем да поставим под въпрос какво и колко точни следите? Знаете ли какво и как да следите? 

Като потвърждение на притеснението ни идва новината, че жена със симптоми на коронавирус е починала в една от пловдивските болници. Нито е изследвана, нито се знае взета ли й е проба, преди да почине.

Още 9 случая с хоспитализирани със симптоми на вируса тази сутрин в Пловдив и още 50 тествани. Нищо по темата от Каназирева. Та какво точно следите?

Дани Каназирева е решила да грабне вълната и да си прави предизборен ПР. Тя се вижда като следващия кмет на Пловдив. Дори има логика в тези нейни блянове, като се има в предвид, че начело на Пловдив в момента е тотален политически клоун-послушко.

Само, че да си правиш нескопосан ПР по време на чума, със сигурност не е правилна тактика и със сигурност ще се стовари като парен чук върху главата на госпожата областен управител.

Препоръката ни е да се скриете, да се образовате малко по най-бързия начин и поне да започнете да правите опити да си вършите работата, защото ако трябваше да ви поставяме оценка в момента, направо щяхме да ви изключим от училище.

Виж коментарите (23)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).