ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Валери Симеонов пред Хекимян: Подготвям дело срещу bTV
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 24.04.2019Коментари (3)4913
© bTV
Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната част на имота е наша, а другата е на "СКАТ". Определи ми се цена от 200 евро на квадрат и аз не бях съгласен. Поисках оценката да бъде завишена тройно и купих терена за 930 евро на квадрат, като сам пожелах това. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред bTV по повод поредния апартаментен скандал, но този път свързан с негов имот.

"Недейте да ровите, където няма нищо. Купил съм имот от общината. Тя продава на много по-ниски цени. В центъра се продават терени за по 300 евро на квадрат. Години наред не се строи нищо там, защото не сме имали финансовата възможност. Сключихме договор с фирма и построихме сграда, като идеята, разбира се, беше да се продадат апартаменти, с които да си върнем парите", допълни той и показа документ, в който се вижда коя част от имота е собственост на телевизията, и уточни, че останалата част е собственост на общината.

Валери Симеонов твърди, че "СКАТ" не е успяла да си върне парите, които е инвестирала в земите.  "Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело срещу bTV, в което искам суровия материал, за да видим кой какво е казал", заяви още Симеонов пред Хекимян. 

"Валери Симеонов построи църква за над 1 милион, а общината на Бургас даде 5 декара безвъзмездно. Искахме да има църква в циганската част на Бургас, за да няма мюсюлманизация", допълни той.

"Не съм баба Ванга. Резултатът ще покаже. Не мога и да коментирам имота на Каракачанов, защото не съм такъв финансов експерт като вашата телевизия и Петър Ананиев. Запознайте се с фактите, за да не става както в моя нещастен случай. Стига с лъжите, че прокуратурата проверява Валери Симеонов. Прокуратурата проверява "СКАТ", а Валери Симеонов не си е купил и кучешка колиба", каза още Симеонов. 

По повод редицата подадени оставки в последните седмици, Симеонов каза: "Всичко е въпрос на министър-председателя. Г-жа Ангелкова може да бъде пусната в отпуск, докато я разследват. И моята оставка искаха. Това е от кухнята, не съм бил притиснат. Не исках да тежа като воденичен камък. Когато някой е тежък за правителството, по-добре да се оттегли. Не се чувам с Борисов, защото няма коалиционни съвети от месеци. "Напоследък динамиката около евроизборите е доста голяма и не сме имали време да общуваме с лидерите на коалиционните ни партньори. Аз съм водач на листата, тъй като смятам, че съм най-подготвен да воювам за интересите на народа", каза още Симеонов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Нова "спрях да гледам,защото има само индийски и турски сериали.Но не е по-различно и по "Бтв"положението.И там има турски сериали !Да !
-1
 
 
Само така.Бой по платените журналя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: