
ЗАРЕЖДАНЕ...
Спорно предложение в проектобюджета смути ресторантьорския бранш | ||||||
| ||||||
На повечето места по Южното Черноморие служителите в ресторанти получават възнагражденията си на ръка и това е по тяхно желание. Това важи особено за сезонните обекти, където текучеството на персонал е голямо. "Плащаме на служителите си в брой два пъти в месеца, някой път част от персонала иска по-рано да им се даде аванс. Смятам, че по този начин можем да сме по-гъвкави. Не може да се постигне осветляване на доходите“, обясни пред bTV управителят на ресторант Бойка Шутова. Тя допълни, че с предложението за проектобюджета за 2023 г. може да се постигне желаното осветляване на доходите. Персоналът на заведението обясни, че предпочитат да получават парите си в брой. |
Още по темата: | общо новини по темата: 665 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg