
ЗАРЕЖДАНЕ...
Ресторантьор: Тези, които обядват в ресторант, отделят между 10 и 15 лв. на човек, а вечер - 25 и 30 лв. | ||||||
| ||||||
"Задължително в менюто трябва да присъства морска храна. Малката ми дъщеричка има особени предпочитания –задължително присъства тортичка, сладолед“, казва Асланян пред bTV. "Тези, които сядат в ресторант за обяд отделят между 10 и 15 лв. на човек, а вечер между 25 и 30 лв.“, уточнява Георги Тръпков, хотелиер и ресторантьор. По малките плажни капанчета има и по-евтини варианти. |
Още по темата: | общо новини по темата: 936 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg