ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ново нагло скубане на плажа: 5 лева такса за хавлия между шезлонгите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 19.07.2015Коментари (13)4004
©
Посетителите на Северния плаж в Приморско ще бъдат неприятно изненадани, ако решат да разпънат хавлията си между чадърите и шезлонгите. Дори да сте отишли там по залез-слънце, ще ви поискат 5 лева за хавлията и няма смисъл да обяснявате, че не ползвате нито чадър, нито шезлонг. Ако искате да останете на въпросното място, просто трябва да платите, пише вестник "Преса".

На Южния плаж картината е малко по-различна - там чадър с два шезлонга струва 18 лева на първа линия. Цената трябва да бъде платено дори и ако сте сами. На втора линия тарифата е 12 лева, като сянката върви с един шезлонг.

Въпреки че хората са малко, за свободноплажуващите е отредено скромно място, оплакаха се недоволни граждани. Свободната зона е в дъното на пясъчната ивица, където дори не можеш да видиш морето.

Това не са изолирани случаи. В Несебър избухна спор между хотелиери и концесионери заради високите такси на чадърите - до 30 лв.

Хотелиери се оплакаха също, че в свободните зони са разположени аткракциони, които пречат на хората да си разпънат плажните кърпи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добре де, не мога да разбера - наистина ли още има балъци, които да плащат грешни пари. Айде да посмятаме малко сега - нощувка 20 лева (примерно, ако не искате кой знае какво), храна на ден поне 20 лева (пак ако не искате кой знае какво), чадър + шезлонг още 10 лева (и то ако са по 5 лв което май е на повечето места) и опа - 50 кинта на ден с много уговорки и за "почивка" която едва ли ще Ви хареса. Е извинявайте, ама за 25 евро на ден има all inclusive в Гърция вече ! За плажове със син флаг изобщо няма да говорим. Решението е едно - когато Ганьо иска да строи хотели, да прави бетонна "жунгла" и да скубе по плажа - да си седи сам там. Докато има балъци ще има и тарикати
+1
 
 
Бе тея газ ли пият бе майна? За тоя кенеф наречен море и цент не давам. Вслушах се в призива на Боко, и за пореден път сгреших. Платих си таксата от 25 кинта и реших да се потопя за 2 минути. Като излязох от морето няма да ви казвам какво ми се беше заклещило в косата. Само ще кажа, че обикновенно е свързано с физиологията на човека. Изкъпах се, платих 120 лв обяд за двама човека, освободих си стаята, която бе с приказна гледка към стената на отсрещния хотел, без вода, и след 7 часа прекарани на родното ни Черноморие си бих камшика към Пловдив с 300!!! Тук никога няма повече да дам и лев за нищо, отивам при комшийте
+1
 
 
И на мен търпението ми се изчерпа! Като плащам, поне да знам, за какво го правя. В момента на морето е пълна мизерия - мръсен плаж, мръсна вода, неприветливи хора, селяния... Ще ме извиняват нашите "бизнесмени", ама тая година ще минат и без моите парички!
+2
 
 
Ганьо бизнесмена е на принципа:"Днес да обера клиента,пък утре ще го мисля"!Затова в Гърция и Турция е пълно!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 19.07.2015 г.
+7
 
 
Не е луд този,който яде баницата. Защо ходите на Черноморието? Много се чудя,че все още има балъци. Особено,ако живееш в Южна България и Гърция ти е по-близо.
+6
 
 
Докато има овце, ще има и касапи. Българинът редовно си киха 25лв и псува цял ден под чадъра, вместо просто да си свие хавлийката, тея 25 лв да ги сипе за бензин и да отиде на плаж, където няма чадъри( а такива все още има и то доста). И аз да съм концесионер не 20, ами 1500лв ще го направя чадъра като виждам, че има толкова много тъпунгери по нашите земи. В Бургас кафенетата знаете ли как дават заден? Масово промоции, промоцийки, след като 4-5 от най-вървежните фалираха, а другите бяха полупразни. Като не ти харесва нещо спираш да ходиш, имат си мениджъри, меринджейове, да сядат да мислят да смятат, техен интерес е да ви привлекат като клиенти
Aнонимен
на 19.07.2015 г.
+10
 
 
Така и трябва ! Скоро на БГ Черноморие ще искат и такса въздух ! Дишаш - плащаш. Апелирам да се въведе и такса море, такса пясък, ... , и още каквото им дойде в кухите лейки. С такава политика идиотите от туристическия бранш пак ще ревнат като .... че нямало туристи, които да скубят ! Да отидат в Александропулис да видят колко върви шезлонга, ако си купят кафе от барчето ;)
+8
 
 
Големи мазохисти сте ем боли хем сърби ,ми не ходете бе хора направете бойкот ,ходете на балкан ходете чужбина като знаете , че на черно морието пак ще Ви пре@бът
+3
 
 
Боко да плаща, нали иска да ни стимулира да ходим на Българското Черноморие...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Мащабен ремонт на Рогошко шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: