ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мистериозна смърт: Младеж почина след рутинна операция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 09.02.2012Коментари (8)6527
© Plovdiv24.bg
24-годишен мъж почина няколко часа след рутинна операция. Смъртта му е мистерия и за ръководството на ИСУЛ. В болницата започва проверка по случая.

Владислав учил право, спортувал. Бил в отлично здраве. Преди седмици си напипал бучка в областта на гърдите и постъпил в ИСУЛ, за наглед безобидна интервенция. Образуванието се оказало доброкачествено, а операцията - успешна. Часове по-късно момчето внезапно се влошило.

"Схвана му се тялото, краката... и имаше голямо напрежение в главата, дойдоха лекари, невролог, анестезиолог, видяха го, инжекции му сложиха, друга система казваха, че от стреса може да е После като видях, че дишането оредява - развиках се, те дойдоха, интубираха го, кардиограми...", разказа майката на Владислав - Бистра.

Часове по-късно момчето издъхва в реанимацията. Хирургът, който го е оперирал, е категоричен, че смъртта му няма общо с операцията.

"Аз съм шокиран, няма общо с операцията. Всички предварителни изследвания са спазени на 100 процента", каза д-р Теофил Седлоев

Първоначалните данни от аутопсията показват, че причина за смъртта е остра сърдечно-съдова недостатъчност. Не е ясно, обаче какво е довело до нея.

При вирусно заболяване, редки бактериални миокардити. Ще видим кардиограмата предоперативната, каза шефът на болницата доц. Бойко Коруков. По думите му колегите му няма как да се отгатнат настъпване на остра сърдечно-съдова недостатъчност.

За съжаление има и такива неща в медицината. Работим на границата между живота и смъртта, каза доц. Бойко Коруков.

Източник: bTV








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.02.2012 г.
0
 
 
Май забравяте , че спортуващите много често вземат анаболи. Колко спортисти починаха от сърдечен разрив?И откъде знаете колко елементарна е била операцията? Но бързате да оплювате...
+1
 
 
Защо хората, които имат пари и за най - елементарни операции ходят в клиники извън България? Отговорът е някъде тук. Наскоро започна дело срещу една болница. Пациента я съди за забравен скалпел в корема му. Зашили го, ще го изписват, а той се оплаква - нещо му убива, както в последствие се вижда на ренгена, че това е медицински нож.
Aнонимен
на 09.02.2012 г.
+3
 
 
Интересно : "...Владислав учил право, спортувал. Бил в отлично здраве..." А след това : "...причина за смъртта е остра сърдечно-съдова недостатъчност..."
+1
 
 
Хора, толкова може медицината! Имам предвид официалната медицина - остаряла е, независимо от най-новите технологии за диагностика и оперативно лечение! Лошото е, че не искат отговорните фактори да го признаят това и ще продължим да сме в омагьосания кръг!
Aнонимен
на 09.02.2012 г.
+3
 
 
няма ли някой който да да се намеси какви са тези смърни случаи на деца и млади хора престъпно е да се мълчи къде е грешката хора не се примерявайте направете нещо
+7
 
 
Бог да го прости момчето! Каквато и да е причината на 24 години да си отидеш от този свят е жестоко! Съболезнования на близките!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: