ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Летище София обяви, че търси бармани, заплатите са добри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 21.02.2023Коментари (0)2174
©
Бармани за 3 бона заплата на месец търсят от летище София, показа проучване на "Телеграф“.

Дефицит има и за работници, които сортират багажа на аеропорта в столицата и са готови да работят на студ, вятър, дъжд и сняг.

Бонуси

В заведенията на летището месечното възнаграждение може и да надхвърли 3000 лв., защото се предоставят бонуси за добри резултати, пише в обявите. Без тях надницата е между 2200 и 2600 лв.

Търсят се и работници, които да разтоварват и сортират багажа на аеропорта, да подготвят транспортните ленти и мотокари, да следят слагането на куфарите на пътниците в количките и др.

Предложеното възнаграждение е между 1200 и 1600 лв., допълнително се дава и карта за градски транспорт, както и ваучери за храна. Всеки месец може да има бонуси и за най-добре справилите се.

За разлика от барманите, които ще работят в луксозни климатизирани помещения, работниците към багажното трябва да са готови за неблагоприятни климатични условия, предупреждават работодателите. 

Чужбина

Най-висока заплата предлага български шеф, който може да ви изпрати на летище в Гърция като продавач. Месечната надница е 3500 лв., като задължението на служителя е да стои на бара и да подготвя напитки – кафета, натурални сокове и др.

Отпътуването към съседната страна е в средата или края на следващия месец. Настаняването е безплатно, осигурена е и храна, както и 50 евро пътни разходи. Има и специално обучение в продължение на 2 седмици.

Изисквания

Всички служители на летищата, които се набират в момента, трябва да знаят английски език. За барманите това е задължително условие, докато за работниците в багажното е само предимство. При тях основното изискване е да имат шофьорска книжка.

Работодателите на летището искат от кандидатите още да имат добри комуникационни умения с фокус към добро обслужване на клиентите, да са дисциплинирани, лоялни, сръчни и да имат възможност да дават по 12-часови смени.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
Ружа Игнатова попадна под ударите на прокуратурата
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Какво трябва да се направи с парите за пробива до Водната палата?
Пробива в крайна сметка трябва да се реализира
Да бъдат пренасочени към продължението на бул. Северен
Да бъдат пренасочени към реализирането на проекта за кино "Космос"
Да бъдат пренасочени към проекта "Форум юг"
Нямам идея къде да бъдат пренасочени, но да не се довършва пробива
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти
За реклама
Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
©2004 - 2019 Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: