ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Имате ли проблеми с А1?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 02.09.2018Коментари (10)9418
©
Проблемите с роуминга и мобилния интернет на абонати на телефонния оператор А1, за които множество зрители на bTV сигнализираха през целия ден, не се дължат на повреда в тяхната мрежа, пише в официално изявление на компанията.

"Поради технически причини с мрежата на "Водафон", клиентите на А1 България започнаха да изпитват затруднения при ползването на мобилна гласова услуга и мобилен интернет в роуминг", посочват от компанията.

В писмото пише още, че "Водафон" са основен партньор на А1 в чужбина и поради тази причина проблемите засегнали голяма част от клиентите им.

"Работата по възстановяване на услугите започна веднага и вече всички клиенти на А1 България, които се намират в Гърция, могат да ползват роуминг услуга нормално", посочват от компанията.

От компанията съветват ако потребителите се намират в Гърция да рестартират устройствата си. В случай, че се намират в друга държава, трябва да изберат мрежа, различна от тази на "Водафон", за да ползват роуминг услуга.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз имам проблеми с А... 2 и 3 :-))))) и с кон на Г6...
+2
 
 
Все някой им е виновен на тези. Още ли има балами, които ползват услугите им? Преди година и нещо като прикратявах договора ми за мобилен интернет за 5.90 на месец от офиса в Асеновграз ме свързаха д някаква кукла от централата им, която половин час се опитваше да ме убеди да не го прекратявам, но при няколко издънки в момент, когато ми трябваше по спешност служебно, но имаше проблеми,и съответно имах финансови загуби не ме компенсираха по никакъв начин. Имах и СИМ карта, по която за 7 месеца тази година съм получил 2-3 обаждания с абонаментна такса 4.90, като понякога съм закъснява с месец-два, но заедно с плащането съм внасял авансово за 3-4 месеца напред, но при авансовото плащане нямаше и стотинка бонус, но през юли въведоха такса 2 лева за СМС с напомняне за забавено хлащане. А това, че рабтното им време е ши**но колкото си иска, е отделен въпрос. След първото такова таксуване, отидох да си прекратя договора бяха нагли, че съм имал договор до края на одината, но не казват какви са ти алтернативите, а ми викат да съм плащал авансово. Значи аз мога да плащам по 3-4, понякога и повече месеци авансово без каквито и да е бонуси от тяхната страна, а да ме глобяват като се забавя месец или два и то само за една карта, която не съм ползвал повече от 2 години. Преди години като все още бяха монополист най-ниската им тарифа беще 12 лева и минута разговор струваше 2.40, прекратих договора, като изрично ги уведомих, че заминавам в чужбина и ще отсъствам 3 месеца. Като се върнах в България на адреса си намирам писмо със дъплаха за съдия за 10 лива и някакви стотинки. Никаква коректност няма този оператор.
+3
 
 
Нека не се оправдават с Водафон. След като са партньори проблемите са общи. Достатъчно е да дадат съвет как да се излезе от положението и да помогнат на клиентите си, а не да изкарват другите виновни. Така, че драги това, как беше, а да - А1 са си виновни в случая и нека не се изплъзват като х.. от насапунисани ръце.
на 02.09.2018 г.
+1
 
 
Най-големите негодници.. Близу Мтел А1.. Закривай!
+2
 
 
Интересно, че мрежата на Водафон си работи в Гърция, но само с нашите карти има проблем... Дали проблемът не е в един пропуснати вноски от А1 към Водафон... Не знам да е имало проблем с мрежата на Водафон и техните си абонати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: