ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Грозни сцени пред входната врата на Борисов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:09 / 02.08.2020Коментари (45)116473
© Фейсбук
"Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем другите, искаме да чуем какво казват тези хора от протестите, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, с което да разговаряме, защото с "Островно трио“, четворка, хора които са компрометирани, провалени политици няма какво да говорим, а да чуем тези млади хора“. Това заяви депутатът от управляващата партия и актьор Евгени Будинов в телевизионно интервю.

"Случват се много неща постоянно. Въпросът е какво се случва, какви са целите и кой какво иска да постигне“, каза депутатът от ГЕРБ за настоящите протести.

"Понеже съм от Банкя и видях кордонът от автомобили, който идваше от къщата на нашия премиер, те бяха около 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи впечатление, явно Мая Манолова ги е наела, защото не са ѝ стигали (колите), когато ние идвахме, те отнеха предимството ни.

В момента не изразявам отношението на партия ГЕРБ, но не ми харесва да отиваш пред къщата на някого, а и това с тези чували (оставени пред дома на Борисов с надпис "Оставка“ – бел. р.) беше отвратително. Премиерът има деца и внуци, които са там, той не е там в момента и когато малки деца видят подобно нещо, те ще задават въпроси и това ще им се отрази. Не го одобрявам“, разказва Будинов.

"Виждам, че тези жени (от "Системата ни убива“ – бел. ред.), разговарял съм с тях в Народното събрание, тогава бяха мили, благи и добри, а сега са озлобени, нахъсани и агресивни като Мая Манолова“, заяви Будинов, цитиран от блиц.

Протести ще има навсякъде и в други страни в Европа в резултат на кризата с коронавируса, а пандемията е изпитание, което ни е изпратено да се смирим и да бъдем по-добри, но става обратното, ставаме по-лоши, смята Будинов, който отбеляза, че постоянно е нападан, когато изказва своето мнение в социалните мрежи. Според Будинов в медиите не се виждат хората, които подкрепят правителството, защото са тихи и ходят на работа, затова не се чува техния глас.



Още по темата: общо новини по темата: 257
08.11.2023 »
08.02.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
13.05.2021 »
10.05.2021 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
По грозно нещо от това да те управлява пожарникар с ограничен ресурс на мислене няма !
-2
 
 
Ако има лидери на протестите ще кажат - ето яхнаха протеста. Протестите са спонтанни, затова няма лидери. Както чувате- иска се смяна на системата. Иска се старите и оядени политици да са аут от политиката и ръководството на България. Да има закони, да се спазват и тези, които съдят най-вече те да съблюдават законите, а не за едни така, за други иначе!! За целта трябва министъра да подаде оставка, поне да излезе пред хората. Нима не вида колко народ не го одобрява, ниома не се вижда излагацията, която ни поднасят със некомпетентността си и наглостта си?
+2
 
 
Крайно време е всички партии да премахнат професията "СТАЧНИК"Не може да не работиш и да искаш да си добре.Има много свястни млади протестиращи,но и много дрогирани,алкохолизирани и хайлязи в тези протести.
+2
 
 
Хайде, Радев да си подава оставката и да се свършва с тези издевателства по улиците на граждани, за които няма правосъдие. Който не е доволен да отиде да гласува на изборите, а не да безчинства над останалите.
0
 
 
Тоя смешен пудел Будинов не се усеща как се излага - децата и внуците щели да питат! А ще питат ли за онези думички от записите на дядо им?! Или са добре запознати с анатомията на мъжа и жената?!
0
 
 
До Liliyana:Ти откъде знаеш каква е сумата, явно ти плащат да говориш така!
0
 
 
Ами и нас като ни извеждат с белезници от домовете ни ,децата ни ни питат какво става и ние им обясняваме за лошия чичко.Така и той ще обяснява за добрите хора.
-3
 
 
Не могат ли да разберат думата ОСТАВКА? Дебили ли са?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: