ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Диана Димитрова призна, че е имала интимна връзка с насилника си, май стана ясно за кого говори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 04.12.2022Коментари (17)84613
©
Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но лицето продължава да ме заплашва.

Това каза в предаването "120 минути“ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни съобщи във Фейсбук, че е била пребита на снимачната площадка от нейн колега преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата съобщи, че във вторник, по време на централната емисия новини, е получила съобщение по вайбър от лицето, което после е било изтрито. 

Тя разказа как се е случило всичко:

"Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – "Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

По думите й не са имали напрежение в отношенията преди това.

"В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка", допълни Диана Димитрова. 

Тя съобщи, че дни след насилието и имало и друга заплаха:

"Нашите отношения бяха повече от приятелски, но беше тайна. Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка. Не мисля, че между нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара вече имаше. Заплахата дойде няколко дни по-късно, всъщност втората. Тя бе пред колеги от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят зъбите, а той тогава каза "Продължи да говориш и ще го направя пак“. 

"Това лице има... хм, Тодор Колев има една песен "Фалшив герой“, и съм сигурна, че като стигнем докрай, профайлърите ще кажат своята дума. Тази агресия личи. Има много записи на изяви на лицето", каза тя.

"Не контактувам с лицето, не го и следя, той не е в моето полезрение", обясни Димитрова.



Още по темата: общо новини по темата: 82
06.02.2024 »
16.12.2023 »
15.12.2023 »
14.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тази никому известна актриса прикрива доста неща. Жените са адски манипулатори и така могат да ви очернят, че си нямате идея! Твърдо зад който и да е бил актьора, а тя да заминава обратно в кофите, от където е изпълзяла за тридневното си чудо!
0
 
 
"...манифест на новопръкналото се движение me too на родна почва..." - сега ясно ли е, защо се е сетила сега да се оплаква? :-))))
+1
 
 
Нямало никакво напрежение, само дето предната вечер човека й се обадил и бил бесен. А по каква причина?... :) Когато имат спор, който не могат да решат с думи, мъжете се бият. За жените това е невъзможно, затова съсипват репутации. Толкова е просто... :)
Aнонимен
на 05.12.2022 г.
+3
 
 
Уж каза че накрая на предаването ще каже името пък се изниза като пръдня от Кайнарджа и баджанака ми е от там той също казва нещо после излиза че нищо не е казвал туй село май всички са с този синдром на лъжците
Aнонимен
на 05.12.2022 г.
+3
 
 
Всичко ще се изясни,но на първо четене тази ,,актриса"не и е чиста работата ,прилича ми на изнудване ,шантаж и манипулация.
Aнонимен
на 05.12.2022 г.
+5
 
 
Така…истината е маааааалко по-различна! Нека аз да отговоря на въпроса (на който тя предъвка отговора)а имено, кое е предизвикало агресията ! От свидетели на случилото се знам , че колегата е искал да прекрати взаимоотношенията си с тази дама…и след всичкия психически тормоз на който го е подложила, но без успех…се е принудила да стигне дъното и да му прошепне.…" Щом тебе не мога да имам, виж бих опитала с дъщеря ти!" …. …така аз не одобрявам насилието над жени както и над каквото и да е живо същество….но когато се заплаши най-милото ми…човек съм, мога да си изтърва ръката! Ей така колкото да й го избия от главата, това, което е преминало през нея !И защо чак сега? Защото още иска тази обречена връзка и с това го наказва за изборът му да не е с нея! А и е добре дошъл ПР! Жалка история! Даже и в интервюто се усети кой е фалшивият герой!
+1
 
 
Пак ще повторя - тази зурва е започнала да изнудва Вергов,влезнала е в контакт с дъщеря му с цел *да си върна лИбовника*,той я предупреждава,но наглата зурва не взима от дума и продулжава с всякакви номера!БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И ТАЗИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА!
Aнонимен
на 04.12.2022 г.
+3
 
 
С огромна вероятност става дума или за изневяра или за непозволено афиширане на връзка, особено ако обектът е бил женен. Сигурно е имало разговори които не са били взети под внимание и това е довело до последиците.
Aнонимен
на 04.12.2022 г.
0
 
 
Всяка втора жена е малтретирана.Да ,аз питам за онизи първите ,дето не са малтретирани ,те какви жени са? И по какво се различават от тези вторите ,дето са малтретирани?
0
 
 
ПОМИЯРИТЕ от битер тилифизия пак нагазиха в лайната - нека зурвата да каже ЗАЩО НАИСТИНА е яла лабута!Аман от тъпи телевизионери и зурви,изкарващи се жертви!И няма нужда да се прави на *артиска* - видяхме я,за нищо не става!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: