ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Cooolbox представя coool.tv - приложение за интерактивна телевизия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 01.09.2022Коментари (0)9041
©
Телекомуникационният оператор Cooolbox стартира предлагането на най-новата си услуга - приложение за интерактивна телевизия coool.tv - в началото на 2022 година. През изминалите месеци разработчиците на приложението полагат усилия за подобряването и надграждането на функционалностите и интерфейса, за да предоставят възможно най-доброто потребителско преживяване на клиентите си.

Coool.tv е смарт приложение съвместимо с всички устройства с операционни системи Android TV/ Google TV, Amazon Fire TV, Apple TV, а съвсем от скоро е достъпно и за всички потребители на Samsung и LG за моделите след 2018 г.

Услугата се предлага единствено като допълнение към гигабитова интернет връзка за дома cooolNet. Абонаментната такса е в размер на 19,90 лв. с включен ДДС, a активацията се осъществява през клиентския портал My Cooolbox по всяко време на денонощието без нужда от посещение на адрес.

Най-популярните телевизионни програми могат да се връщат до 7 дни назад и потребителите да гледат любимите си предавания на запис без да се притесняват, че са изпуснали излъчването на живо. Богатото разнообразие на HD и 4К програми дава възможност на зрителите да се насладят на предпочитаните предавания с невероятно качество и красива картина. Coool.tv предлага допълнителни пакети със спортни канали - Диема Екстра и Макс Спорт Плюс. Услугата дава възможност да се гледа едновременно на до 5 устройства на адреса на предоставяне на основната услуга cooolNet.

Телевизионното изживяване е направено още по-приятно за потребителите, като от Cooolbox създават допълнителен портал за управление www.coool.tv. През него могат да се добавят устройства, да се създадат отделни профили, в които може да се прибавят, премахват и подреждат програми по лично предпочитание. Единственото, което е необходимо, за да влязат потребителите в управлението на coool.tv услугата си, е регистрация в клиентския портал My Cooolbox.

За компанията Cooolbox:

Cooolbox е българска високотехнологична телекомуникационна компания, която оперира в градовете София, Пловдив и Велико Търново. Наследник е на ITD Network - един от първите и най-големи доставчици на международен интернет в страната, с повече от 20 години опит в разработването на интегрирани телекомуникационни решения.

Компанията разполага с Fiber To The Home (FTTH) мрежа за пренос на данни от последно поколение, която е 100% оптична и е изградена по технологията Active Optical Network (AON). Услугите, които предлага, включват гигабитов оптичен интернет, интерактивна телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност. Те са предназначени за домашни, бизнес клиенти и оператори. В градовете, в които оперира, Cooolbox разчита на собствена инфраструктура.

https://www.cooolbox.bg/







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: