ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Менда Стоянова: Да внесем в политиката професионализъм, честност и коректност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 02.07.2009Коментари (0)1901
©
Мажоритарен кандидат съм от Пловдив, защото това е моят град. Тук живея, тук е семейството ми, тук е работата ми, колегите и приятелите ми и е нормално да се кандидатирам от моя град, за да мога да работя за моя град, за да мога да оправдая доверието на колеги, приятели, познати. Искам да внесем в политиката професионализъм, честност, коректност във взаимоотношенията. И това е моето послание към хората и към колегите бъдещи политици, заяви мажоритарният кандидат на ПП ГЕРБ за Пловдив-град Менда Стоянова по време на Дебатът за Пловдив.

Искам да кажа, че има ли икономика, има ли приходи от тази икономика ще има и социална сфера. Държавата трябва да създава гаранции за развитието на всеки град и в частност на град Пловдив. Всички искаме да живеем по-добре. Всички искаме да имаме магистрала до морето, всички искаме да имаме добри болнични заведения, прозрачна приватизация. Това обаче минава през съответните национални политики. Икономиката е най-важното. Тя е източникът на всички останали сфери, които трябва да бъдат отговорност на държавата. В момента сме в икономическа криза. За съжаление днес е 2-ри юли, а още нямаме отчета на правителството, отчета на Министерството на финансите, които до 30-ти юни трябваше да публикуват състоянието на бюджета до 30-ти май. Ние не знаем към днешна дата какво се случва с приходите и разходите в този бюджет. Знаем от отчетите от предишните месеци, че сривът в приходите е сериозен и има тенденция той да продължи. Това изначава, че ние имаме реална възможност да минем в дефицит, което е недопустимо, заяви мажортираният кандидат на ПП ГЕРБ за Пловдив-град.

Искам категорично да заявя, че в Програмата на Политическа партия ГЕРБ няма обещания за разкриване на хиляди работни места и средна работна заплата, защото държавата не създава работните места. Тя не вдига работните заплати на хората. Това го прави бизнесът, а държавата е тази, която трябва да осигури условия на този бизнес, за да може той да се развива, за да може той да просперира, да може държавата да бъде стълб. По-малко регулация в бизнеса - това е постулатът, заяви Менда Стоянова.

В Пловдив безпринципната коалиция на ВМРО с БСП доведе до подмяна на вота на избирателите в Пловдив. БСП не е била на власт от началото на демокрацията в Пловдив и влезе през задната врата. Това ли е моделът, който Вие искате да наложите в държавата. Това ли е моделът за подмяна на вота на избирателите, попита г-жа Стоянова кандидатът на КБ. Тя призова избирателите да гласуват, за да не се повтори моделът на подмяна техния вот и в политиката и управлението през задния вход да не влязат политически сили, за които избирателят не е гласувал. Аз се надявам на много сериозна активност в деня на изборите, защото това е денят на демокрацията, каза мажоритарният кандидат на ГЕРБ за Пловдив-град. Тя призова хората да гласуват за партията, която може да донесе промяната. Нека всички на 5-ти юли да излязат да гласуват, призовавам ги да гласуват за партията, която трябва да спечели изборите, партията, която иска вашия мандат, за да промени статуквото - това е ГЕРБ с № 3 в бюлетината, призова мажоритарният кандидат на ПП ГЕРБ за Пловдив-град Менда Стоянова.


Още по темата: общо новини по темата: 190
13.10.2009 »
22.09.2009 »
14.08.2009 »
11.08.2009 »
06.08.2009 »
29.07.2009 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: