Един от героите на Локо си тръгва, обяснението звучи странно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
10:51 / 14.07.2020
6685
Вече е ясно бъдещето в Локомотив Пловдив на героя от последния мач за сезона срещу Левски на "Герена“ - Доминик Малонга. Нападателят, който има сериозна футболна история зад гърба си, ще се раздели с "черно-белите“ в близките дни.

Обяснението за това решение е малко странно. Игралият за мъжкия национален отбор на Конго, за националния отбор на Франция до 19 години, както и за Сервет (Швейцария), Хибърниън (Шотландия) и Торино (Италия) нападател, не се вписвал в плановете на Локомотив, тъй като вече е на 31 години и нямало сериозни перспективи пред него.

Идеята на Бруно Акрапович била да се привлекат нови играчи, които да създадат реална конкуренция на титулярите и да осигурят по-голяма дълбочина в състава, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Трябва да се отбележи, че от Лаута все още няма официално потвърждение на новината.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).