Само една победа дели женския Локомотив от сребърните медали

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
18:41 / 12.07.2020
2182
Женският Локомотив Пловдив постигна нова победа в националния футболен шампионат на България. Момичетата на треньора Ангел Славов надвиха ЛП Супер спорт (София) с 5:1 в мач от предпоследния кръг, който се игра на стадиона в село Труд.

Пловдивчанки владееха играта още от самото начало, а положенията пред вратата на гостенките се редяха едно след друго. Кристияна Димитрова отбеляза две попадения, а Хриси Ласкоу и Александра Янева добавиха по още едно, за да завърши първата част при резултат 4:0.

Второто полувреме отново мина под диктовката на Локомотив. Въпреки това, прецизно изпълнен фаул от Десислава Грахльова направи резултата 4:1. Възпитаничките на Ангел Славов не позволиха на своите съпернички да стигнат до второ попадение, а от своя страна реализираха пето. Кристияна Димитрова оформи своя хеттрик след настоятелна игра в нападение.

Другата събота е и най-важният мач за черно-белите. При победа над Севлиево лейдис те ще се окичат със сребърните медали.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).