Афектираният Бруно: Ако някой мисли, че ще свалим гащите и ще се предадем - няма да го направим!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (23)
22:58 / 09.07.2020
6957
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе изключително афектиран след края на мача с ЦСКА-София, който неговият тим загуби с 1:2 в последните 10-ина минути. Босненският специалист с право упрекна съдийската брлигада, че е повлияла на резултата с грешните си отсъждания.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя на Лаута:

Локомотив с мен винаги ще изглежда добре. Един ден имах една тактика и се появиха петима футболисти с коронавирус. На другия ден направих друга тактика, но се появиха още четирима с вируса. И въпреки всичко съдията ни попречи. За какво да говоря за футбол, когато дават дузпа срещу нас, а такава няма. Когато ти вдигат засада при гол, а такава няма. Ако някой мисли, че ще свалим гащите надолу и ще се предаваме - няма да го направим.

Не може съдия в Първа лига да прави такива грешки. Така няма да може да се оправи футболът в България. Човек от нашия щаб викаше по съдията, а след това избяга и затова вдигнаха на мен жълт картон. Не искам да се получават такива работи. Това е селска постъпка.

Момчетата ми са фантастични. Искаха да се покажат и затова е срамно, че по такъв начин им отнеха победата. Утре навсякъде трябда да пише по медиите, че това е бил скандален мач заради съдийството.

Каква беше разликата с финала за Купата? Те бяха същият отбор, а аз играх с втория отбор. Девет играчи са в карантина до 22 юли, сами може да си направите сметка как ще правим подготовка.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).