Женският Локомотив направи важна крачка към спечелването на сребърни медали

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:24 / 09.07.2020
2607
Женският ФК Локомотив Пловдив направи поредна голяма крачка към сребърните медали в националното първенство по футбол. Това стана факт, след като възпитаничките на треньора Ангел Славов разгромиха Левски (Чепинци) с 6:1 като гости.

Локо игра с резервните си червено-черни екипи и още до почивката реши изхода с два гола на Кристияна Димитрова и един на Александра Янева. Освен това домакините останаха с човек по-малко след много груб фаул на тяхна футболистка, при който реферът вдигна директен червен картон.

През второто полувреме Кристияна Димитрова се отчете с още две попадения и резултатът стана 0:5. Бети Георгиева отбеляза почетния гол за Левски, а крайното 1:6 оформи появилата се като резерва Силвия Пантова.

Така Локомотив Пловдив запази преднината си от 1 точка пред третия Етър, като до края на сезона остават 2 кръга.

В събота от 18,00 часа на терена в село Труд черно-белите приемат изцяло обновяващия се отбор на ЛП Суперспорт (София), а в същото време Етър гостува на Севлиево лейдис.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).