Това е новият спонсор на ПФК Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
09:29 / 09.07.2020
16448
Преди седмица Plovdiv24.bg зададе въпрос към прокуриста на ПФК Ботев (Пд) Асен Караславов относно бюджета за новия сезон. Тогава клубният шеф отговори на нашата медия, че отпуснатите средства ще бъдат по-големи, в сравнение с бюджета за настоящия сезон. Караславов дори допълни, че в момента ръководството води преговори за привличането на трима футболисти, но новите със сигурност ще бъдат повече от тази бройка.

Оказа се, че вдигането на бюджета ще стане възможно заради помощта на нов спонсор в клуба. Очаква се в близките седмици бизнесменът Илиян Филипов да влезе в Борда на директорите. Той ще помага на настоящия собственик Георги Самуилов в издръжката на жълто-черните.

Очаква се именно Филипов да получи и обществената поръчка за довършването на стадион "Христо Ботев", твърди "Меридиан мач". Plovdiv24.bg припомня, че именно транспортната фирма на Илиян Филипов даде и най-ниската оферта за строителството на съоръжението, като сумата е 38,9 млн. лева без ДДС.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).